3.9.12

Nok en seier til KFUM 2 gutta!

Vi møtte et tydelig tent Høybråten og Stovner 2 lag til kamp på kunstgresset til Ekeberg. Innledningsvis har vi mye av spillet, men fikk ikke uttelling før Herman klarte og oversliste en god Høybråten keeper med et godt skudd fra ca 7 meter etter 26 minutter.

Dette ble etterhvert en tøff match med mange dueller og mye knuffing, men da Abdi la på til 2-0 etter 29 minutter trodde vi at vi skulle kunne senke skuldre og spille ball, men Høybråten reduserte med et heldig mål rett før pause.

Vi slapp Høybråten litt inn i kampen igjen i begynnelsen av annen omgang og de reduserte til 2-2.  Gutta holdt allikevel innsatsen oppe og Andrè scoret et fint mål og kjempet inn 3-2 til KÅFFA etter 30 minutter ut i annen omgang.  Høybråten kjempet for utligning resten av omgangen, men vi klarte å holde unna.!!  3-2 seier til KÅFFA!!  Igjen kjempe innsats av alle gutta!!

EXTRA:
Ros til apparatet rundt laget for forvandlingen hos KFUM 2 gjennom Norway Cup og i høst - humør, stor innsats og vilje i alle ledd preger denne gjengen nå, som klatrer videre på tabellen. Moro også med alle øvrige spillere som tok turen og så på , samt mange foreldre som møtte opp og støtter gutta - flott!!
Selvsagt godt og få tilbake en god keeper i Martin - merkes godt i tryggheten bakover.. (Einar)