3.5.13

Fortjent 2-0 seier i Adidas Cup mot Fossum i kveld!

Vi styrer hele kampen fra start til mål mot Fossum på eget gress i kveld. Vinner svært fortjent selv om vi sliter med å få uttelling på alle sjanser og gode oppspill fremover.

Sterk vind langs banen, og vi starter i medvind. Bra opprullinger, men noen pasninger naturlig nok litt for lange med den sterke vinden i ryggen. Fossum kommer ikke til en eneste sjanse, mens vi sløser bra forover. Nico høyt over mål på blank fra 7-8 meter etter 18 min, og tre minutter senere blåser Kevin en megasjanse like utenfor.

Endelig etter 27 min - Hanad med en forsering til dørlinjen, inn til Nico som setter fortjent inn 1-0 etter å ha brent et par andre vasse sjanser. Eto kommer inn og markerer seg tidlig. Et nydelig gjennomspill på skrått inn i bakrommet fra Ola, og Eto kommer til god sjanse. Rett før pause omvendt, Eto til Ola som drar av to stk på 16 meter og setter ballen like over høyre krysset. Står seg til pause og leder dermed kun med ett mål, til tross for total dominans på banen.

Motvind i andre omgang, men fortsetter fremdeles å ha ballen i laget vårt - stor forskjell på disse to lagene spillemessig. Kevin like utenfor etter 10 min på flott opprulling og innlegg fra Eto. Mange halvsjanser hvor både Kevin og Nico mangler det lille siste for å komme helt gjennom.

Et par bytter og vi detter litt bakover i konsentrasjon. På et frispark er Robin litt for sen i takling, og vi får straffe mot oss. Martin redder imidlertid glimrende og Fossum blåser returen over mål - kveldens øyeblikk for Kåffa gutta.

Dermed rir vi av denne perioden med litt ukonsentrasjon bakover. Gjør et bytte, med Nico ut og Pål flyttes frem på topp. En vellykket kombinasjon, gir både mer trygghet bakover og farligere løp på topp. Mye godt nå - når ogå Kevin og Eto holder god bredde og skaper rom for Pål fremover.

Vi har hele spillet nå, men det skal gå hele 39 minutter av andre omgang før vi setter spikern i kista. Kevin drar seg flott fri, spiller Pål gjennom som legger tilbake til Kevin som setter'n helt nede i hjørnet - en svært fortjent 2-0 seier som burde vært langt større.

Dagens blomster og store øyeblikk - Martin som redder straffen i den lille perioden vi roter det litt til for oss, og et særdeles godt innhopp av Etonam på høyre kant. Meget bra levert gutter - vi lader batterier og hvilker ut nå - før vi tar bussen oppover til Kongsvinger og NM kamp på søndag. Blir nok en langt sterkere motstand der - foreldre som har lyst på tur blir med i bussen!