22.6.12

2-0 seier og avansement i Adidas Cup!

I en jevnspilt kamp trakk vi til slutt det lengste strået og kunne gå av banen med 2-0 seier over Korsvoll, og er dermed klare for 1/8 finale etter sommerferien.

Vi tar tydeligvis med oss selvtilliten fra Arvika Cup og starter kampen med en ro i laget og god ballfordeling over hele linjen og gjennom midtbane leddet. Noen farlige stikkere i bakrommet fra KFUM gutta i starten blir imidlertid avverget av et godt forsvar og våken keeper hos Korsvoll, og etterhvert jevner kampen seg ut.

Vi har de største sjansene gjennom førsteomgang og burde scoret et par mål i vår beste periode, der vi brenner et par utrolige fra kort hold. Korsvoll er imiderltid gode når de får etablert eget spill, og førsteomgangen ebber til slutt ut i 0-0.

Korsvoll er sterkest i starten av annen omgang, men kommer ikke til de helt store sjansene. Et solid forsvarsspill, der trener fremhever spesielt Peder og Daniels gode innsats, holder Korsvoll unna de største farlighetene. Vi får en jevnspilt annen omgang hvor lagene har hver sine perioder - helt til Ola finner Carl Philip med en flott gjennombruddspasning i det 67. minutt. Carl'ern runder sin bekk og setter flott inn 1-0 på et godt skudd i det lengste hjørne..

Dette gir tydeligvis energi til alle gutta, og derfra og inn er vi det klart beste laget. André, som kom inn etter pausen, er med og setter godt preg på spillet. Ti minutter senere har vi en fin opprulling som ender med at Kevin kan sette inn 2-0 fra kort hold og dermed punkterer matchen.

Vi holder stand inn og tar oss med denne seieren videre til 1/8 finale som skal spilles en gang i august - en fin opplevelse og ta med inn i sommerferien for gutta, etter litt smårusk i maskineriet de siste par matchene i serien forrige uke.

På en dag da alle skal ha ros for god innsats har trenerapparatet kåret Carl Philip, Daniel og Peder til dagens Kåffa gutter for det lille ekstra..
Et par svært viktige inngripener helt bakerst også fra Preben i kveld.
NB: Mathias mistet sin i-Phone på kampen i dag, og vi håper noen må ha fått denne med seg hjem i bagen ved en feiltagelse. En finnerlønn utloves av familien til Mathias, ta rask kontakt med Mathias eller hjemmet dersom du har funnet denne!!!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Vi setter veldig pris på å få denne tilbake dersom du ved en feiltagelse har fått den i din bag!! Ta kontakt med Mathias på Facebook eller på tlf 40056131. Tusen takk!!

Anonym sa...

Man kan peile inn adressen der tlf er med et program for iPhone ...