7.6.12

KFUM 1 valset over Oppsal på Ekeberg!

Innstillingen fra mandagens kamp var inntakt hos gutta våre, og Oppsal 2 ble som ventet ingen motstander for oss på Ekeberg gresset i kveld.

Vi tråkker til fra første stund, og spiller hurtig og god fotball på et for oss noe uvant underlag. Kevin setter inn 1-0 etter bare 5-6 minutter på en flott vipp inn fra Ola, og rett etter kan Henok øke til 2-0 etter ny pasning fra samme mann. Henok er igjen frempå etter 15 minutter og setter inn 3-0 på et hardt skudd i krysset.

Nytt flott gjennomspill fra Ola utnyttes av Kevin som setter enkelt inn 4-0. Midtbanen vår storspiller i denne omgangen og løperekka får mye bra baller og jobbe med. Henok setter inn sitt tredje mål til 5-0 på retur etter skudd fra Kevin, og vi går til pause med komfortabel ledelse - som fort kunne vært langt større.

Sliter litt med rytmen etter bytter inn i andre oppgang, men Nico forfølger en ball og klemmer inn 6-0 i en trang situasjon litt ut i omgangen. Etter nydelig gjennomspill fra Kevin kan Carl Philip lobbe inn 7-0, før Hakim lader godfoten og smeller inn 8-0 på et flott gjennomspill fra Roald. Nico blåser inn 9-0 på en ball som ramler ned i bena hans i feltet, før Kevin jobber inn 10-0 seier ved å forfølge en ballen helt inn på keeper.

På en flott fotball kveld kåret trenerapparatet hele vår midtbanetrio fra første omgang, med et samspill i særklasse, til dagens spillere - ekstra ros i kveld går dermed til Patrick, Ola og Roald for særdeles god innsats i denne perioden.

Våre to siste seriekamper før ferien spilles mot Vålerenga (mandag) og Nordstrand 2 (torsdag), som ligger i toppen av tabellen. Med et konsentrert forsvar og tilsvarende spill vi viste opp idag, så kan det være mulig å innta teten når vi tar sommerferie i seriespillet - det er opp til dere gutter!