11.6.12

Uavgjort mot Vålerenga!

Kveldens oppgjør mellom VIF 2 og KFUM 1 ble en spennende affære som til slutt endte 0-0 og med et poeng til hvert av lagene. Vi hadde sårt trengt tre poeng i dagens vanskelige bortekamp med vår målsetting om å klatre opprykk til 1.divisjon, og gutta våre var således noe skuffet etter kampen over ikke å ha fått med seg alle poengene hjem til Ekeberg.

Vi fører mye av spillet spesielt i første omgang, samtidig som Vålerenga er giftige i sine raske overganger mot oss. Begge lag skaper flere store sjanser gjennom kampen. KFUM er nok samlet sett nærmest seieren - samtidig som hjemmelaget bl.a. har to skudd i stolpen som sier litt om store muligeter andre veien.

Vi samler oss til en skikkelig sluttspurt der flere av gutta er svært nære å putte på uten å lykkes, så det blir til slutt den forspilte sjansers kamp..

Vi blir igjen påminnet om at vår styrke ligger i finspillet når det sitter, samtidig som vi også ser at duellspillet vårt må bli atskillig tøffere dersom vi ønsker å ta et steg oppover i divisjonsspillet. Vi er ofte litt veikere enn våre motstandere i nærkampene samt i boksen foran begge målene.

Med ro og ballen i laget, er vi deriomot ofte overlegne våre ellers jevnbyrdige motstandere, så også i kveld. Det er i selve duellene vi blir tatt litt på senga og brakt ut av rytmen vår - så vi har klart noe og trene på her fremover også i sommerhalvåret...

Serieleder Nordstand 2 venter KFUM 1 i siste serierunde før ferien og Arvika reisen til helgen; ville vært moro om vi hadde klart å hente inn tre av de fire poengene de ligger foran oss på tabellen med nå...  .Så det er bare å brette opp ermene for storkamp hjemme på KFUM Arena til torsdag!