4.6.12

Tilbake på sporet!

KFUM 1 spilte sin utsatte bortekamp mot Grorud mandag kveld, og det var et helt annet lag og spill vi fikk se i kveld, enn innsatsen som ble vist mot Oppegård sist.

Vi bruker 10-15 minutter også i kveld på å sette spillet vårt skikkelig, men fra da av har vi en fin fotball opplevelse alle fremmøtte på Grorud kunstgress.

Etter et par forspilte sjanser innledningsvis setter Nico flott inn 1-0 fra kort hold på pasning fra Kevin. Kort etter lykkes vi med en ny god kombinasjon med Carl Philip og Kevin setter ballen enkelt i hjørnet. Henok har gått på mange gode løp innledningsvis på sin høyre side, og får betalt selv gjennom en nydelig scoring i lengste hjørne til 3-0.

Henoks mange gode løp på kanten driver motsandernes back til fortvilelse og gode innlegg fra den kanten får vi mange av gjennom første omgang. Kevin kan enkelt sette inn 4-0 etter drøyt halvspilt omgang.

Kevin får sin tredje for kvelden rett etter hvilen, og vi tar fullstendig over banespillet. Hakim ladet kanonen og blåser inn et hardt skudd til 6-0. En riktig perle får vi når Henok er iskald i feltet og venter ut både keeper og forsvarer, før han vipper inn 7-0 for oss. Kevin fullfører et langt løp, drar seg gjennom forsvaret alene og setter hardt inn 8-0 i nærmeste hjørne.

Vi dominerer fullstendig og står i kø for å score flere mål i denne perioden - blir imidlertid litt uoppmerksomme bakover, og får i stedenfor en scoring mot oss på slutten.

Likevel kan gutta gå av banen med en god følelse etter og ha gjenfunnet formelen for spillet vårt igjen, og vi ser med optimisme frem til neste kamp mot Oppsal på Ekeberg gress til torsdag. Med samme fokus og konsentrasjon da, forventer vi en ny god kamp av gutta våre der.

Dagens spiller i en kamp med mange gode prestasjoner; Henok for sin fenomenale førsteomgang. Og da har Kevin samtidig scoret fire og Patrick dominert midtbanen gjennom storspill der. God innsats over hele linjen i kveld..