9.8.12

ADIDAS CUP KAMP OG BUSSTUR ONSDAG 15. AUG!

Som meddelt før så møter vi Djerv 1919 fra Haugesund i 1/8 finalen i Adidas Cup, på nøytral bane. Vi møtes halveis - og reiser dermed felles med moderne buss slik vi får en fin tur og en god opplevelse sammen til denne spesielle anledningen.

Sted
Åmot i Vinje i Telemark, en busstur på drøye 3 timers tid. Nytt kunstgressanlegg - samme kvalitet som hos oss.

Felles avreise med buss kl 12.00
Onsdag 15. august kl 12.00 fra KFUM hallen. Møt opp i god tid, slik at vi kommer av gårde til rett tidspunkt. Kampstart 17.30.

NB: Vi reiser i treningstøy med overtrekk - og joggesko!

Det er en lang busstur og vi kommer til å gjøre en stopp underveis for å få jogget litt og holdt beina i gang, under ledelse av Torgeir/Glenn. Derfor reiser alle i treningstøy med overtrekk/genser og medbrakt joggesko for å kunne gjennomføre dette.

Ta samtidig med skift til vanlig fritids tøy etter kampen for hjemreisen - slik at dere skifter til dette når dere har dusjet etter kampen.

Viktig at alle også husker på å få med seg både komplett KFUM draktsett (shorts, overdel og strømper) og fotballstøvler for underlaget vi spiller på. Banen vi skal spille på er Vinjes helt nye kunstgressanlegg, slik vi får samme baneforhold som vi er vant med fra KFUM Arena.

HUSK - håndkle, sepe/shampo for dusj etter kamp før avreise hjem!!!
Vi trenger alle å dusje etter kampen, så alle husker å ta med håndkle og sepe/shampo for dette. Vi vil komme til å stoppe å spise på den lange hjemreisen, og skal ikke ha svette gutter i fotballtøy med oss hjem - men dusjet og klare for hjemreise og middag underveis.

Matpakke på vei opp - middag på hjemtur!
Vi har alle med oss matpakke på veien opp og litt og drikke på. Vi tar en stopp og en matbit sammen hjemover; vi ønsker å gjøre litt ekstra ut av turen slik at vi får en samlet god opplevelse av dette. Lagkassen vår er med å dekker dette måltidet for alle spillerne, slik at dere ikke behøver å ha med penger for dette.


Laguttak
Vi tar med oss en litt større tropp en vanlig til kamp, i tilfelle skader underveis. Følgende spillere er tatt ut av trenerne til troppen som reiser oppover:
Preben, Martin B, Peder, Pål, Jonas TR, Daniel, Erik, Ola, Patrick, Khang, Hakim, Magne, Carl Philip, Nico, Kevin, Hanad, Henok - 17 stk.

Viktig at det umiddelbart  gis beskjed dersom det er noen av dere som av ulike årsaker ikke får vært med til kampen. Gis som alltid direkte til Torgeir 91 14 45 08.

Der er ikke sikkert alle vil få spilletid, men derimot viktig at vi er nok spillere i forhold til evt skadesituasjon som oppstår under kampen.

Ingen kommentarer: