6.8.12

Vi trekker KFUM 3 fra seriespill i høst!!!

Store problemer med å stille nødvendig mannskap til våre kamper på tredjelaget, har ført til problemer for våre ledere og aktive spillere ved gjennomføring av vårens seriekamper.
Årgangens samlede ledelse sammen med KFUM sentralt blitt enige om å trekke tredjelaget fra høstens seriespill. Vi stiller dermed kun to lag videre i serien, og fordeler lederansvaret på de to lagene.


Torgeir Jonvik (HT)
og Svein Tore Andersen (HL) er våre to hovedledere i 97 årgangen, med Roy Tollefsen som økonomiansvarlig videre i høst. Jørn og Einar supplerer Svein i hans rolle sentralt hos oss.


For KFUM 1 er Torgeir og Glenn treneransvarlige på kamper, mens Einar er lagleder. Roy og Svein er back up for Einar.


KFUM 2 blir Erik og Jørn hovedansvarlige og deler trener og lagleder rollen mellom seg for laget - med back up i Per og Petter.


Samtidig viktig med foreldre engasjement på begge lag, kjøring og publikum på kamper. Dette er jo frivillig arbeid for oss alle - og selvsagt alltid morsomst og enklest når vi er flere som stiller opp for gutta våre. Husk det i hverdagen fremover, på kamp og trening.
Viktig at alle spillere nå møter på treningene fremover og kommer i form til høstkampene; treninger tirsdag, fredag og lørdag!

Ingen kommentarer: