30.8.12

Ny storseier mot Abildsø i kveld!

Endelig er høstens seriekamper i gang også for KFUM 1, som desverre får en avstumpet serie i år med flere lag trukket i sin pulje. Høstens første kamp ble i kveld spilt på Ekberg 3 på gressunderlag. Vår motstander var Abildsø som vi vant stort over i våres, og hadde således forventninger om et bra resultat i dag.

Kampen starter imidlertid som den gjorde mot Abildsø forrige gang; vi sliter med å komme ordentlig i gang med vårt spill og Abildsø har faktisk flere gode forsøk på gjennomløpninger bakfra - og er nære scoringer et par ganger. Samtidig brenner vi helt opplagte sjanser i andre enden av banen; har ikke roen med ball i laget og sliter med å få til vårt eget spill slik vi ønsker å se det. Underlaget får noe av skylden, men ikke alt..

Halvveis ut i første omgang løsner det heldigvis da Kevin etter flere brente muligheter endelig kan sette inn 1-0 fra kort hold. Vi får med dette litt mer ro i laget vårt og ikke lenge etter setter Nico flott inn 2-0. Det blir med disse to scoringene i første omgang, og vi er dermed opptatt av å få første målet etter pause.

En god peptalk i pausen av Torgeir gir bedre trykk og ro med ballen inn i annen omgang, og Carl Philip kan sette inn både 3-0 og 4-0 etter fint spill. Nico som har vært uselvisk i kveld og servert flere andre, setter inn sitt andre mål for dagen etter god jobbing i feltet.

Vi tar over kampen fullstendig og Hanad kan sette inn 6-0 på korrekt dømt straffe for hands i feltet. Vi får mange gode overganger og kunne scoret mye med litt mer konsentrasjon. Likevel kan Peder putte på 7-0 etter flott fremspill fra Hanad, og Hakim avrunder kvelden med en "røkare" fra 20-25 meter.

Dermed tar vi en fortjent 8-0 seier mot Abildsø som fort kunne vært mye større, til tross for at vi ikke kommer skikkelg i gang før halvspilt førsteomgang.
Vi bretter opp ermene og gjør oss klare for tøffere nappetak i de kommende kampene fremover; bør helst vinne det meste for at drømmen om opprykk til 1. divisjon skal leve...

Med seier i kveld til begge lagene våre - så har vi fått en bra start på høsten, og nå gjelder gode treninger og bra oppmøte fremover - så skal vi samlet når våre målsettinger for begge lag!