15.8.12

Knepent 1-0 tap for Djerv 1919, imponerende resultat!!!

Gutta er nettopp ferdigspilte, og røyk som forventet hos alle ut av Adidas Cup i kveld mot Djerv 1919. MEN - med en imponerende innsats som lover godt for høstens kommende kamper i seriespill og eventuelle andre cuper.

Vi taper knepent 1-0 for et av Norges beste 97 lag og overrasker dermed alle stort med godt spill og enorm innsats på dette nivået - moro å få måle krefter med de aller beste og se hvor står. Dette viser igjen at vi har tatt noen gode skritt gjennom sesongen, når vi i tillegg får spille fotball på det underlaget vi også er vant til...

En velfortjent dusj og en god middag venter gutta på veien hjem til Oslo og KFUM hallen - dette var godt levert gutter!

Er vel mange fornøyde gutter som skal hentes ved Kåffa hallen rundt midnatt i kveld...

..en liten oppdatering etter møtet i natt ved hallen;

Enorm innsats over hele linjen, fra fantastisk keeperarbeid og oppofrende forsvarsspill. Tro på egne ferdigheter med ball i midtbaneleddet og med farlige gjennomspill forover -gjør at vi faktisk kommer til så mange store sjanser for spissene våre i kampen, at vi også kunne avgjort til egen fordel (Torgeir/Glenn) og gått videre.

Vi var selvsagt hardt presset i perioder, men skapte selv enorme muligheter mot Djerv 1919 - så opp i all rosen og gleden over den gode innsatsen hos gutta, sitter vi også igjen med inntrykket av at vi faktisk fort kunne gått videre i kveld. Så nære var dette..

Ingen kommentarer: