4.5.12

Første seier i serien for KFUM 2!

KFUM 1 sin kamp mot Hauketo ble desverre avlyst, da Hauketo ikke kunne stille lag torsdag kveld.

Derimot kunne KFUM 2 reise hjem fra Dælengen med 4-0 seier over Sterling, en velkommen seirer etter et par større tap innledningsvis, all honnør til gutta. Scoringer av Carl Philip (2), Trym og Jonas TR.

En ny tøff match for KFUM 3 som møtte Bærum 2 borte, og som vi har vært klar over så er overgangen fra 3.divisjon fotball i fjor og opp til 2. divisjon svært stor. Hele 15-0 tap denne kvelden tyder på motstand i sterkeste laget.

Etter opprykket i fjor, så møter gutta våre i år mange gode lag på nest øverste hylle i Oslo fotballkrets. Blir viktig fremover og holde moralen oppe for 3. laget og ta dette som trening og læring, ved siden av det vi legger ned på treningsfeltet hjemme hver eneste uke. Samtidig er nok ikke alle lagene vi møter på samme høye nivå som eksempelvis Bærum og Korsvoll, som vi bl.a. har møtt innledningsvis.

Svært viktig også fremover at vi samordner slik at det alltid er nok spillere på kampene også for 3.laget, og at vi ikke opplever unødige forfall med spillere som ikke møter opp til kampene; jobbe oss gjennom dette sammen...

ADIDAS CUP kamp kl 17.00 i kveld for KFUM 1 mot Kolbotn på Ekeberg Kunstgress, for alle som har lyst til å ta turen å se på - viktig med støtte til gutta, som i kveld skal forsøke å følge opp den flotte innsatsen fra første kamp mot Lørenskog i forrige uke.

Kolbotn spiller i 1.divisjon og holder bra nivå, men vi vet at vi også har utviklet oss bra gjennom vinteren - noe Lørenskog kampen viste oss.., slik at vi foreløpig ligger på tabelltoppen i vår pulje.

1 kommentar:

Martin9172 sa...

Må si det var ganske patetisk å sende tredjelaget til 2. divisjon. Ingen av oss er fornøyde med dette valget. Vi er rett og slett ikke gode nok.

Utover dette hadde det vært fint å kunne stille med mer enn én innbytter.