18.5.12

KFUM2 TAP MOT Høybråten & Stovner


Kampen mot Høybråten og Stovner begynte med 2 mål bakover.  Første målet kom ved dårlig markering i feltet ved corner og det andre på et frispark rett utenfor 16m.  Etter dette kom vi mere med i spillet men sliter med pasningsspillet.  Mye upresise pasninger.  Etter 15 min har CarlP et fint skuddforsøk rett utenfor.  17min får vi et indirekte frispark som Sindre nesten setter i mål.  Dette tenner gutta litt og etter 20min har Andre et fint løp og innlegg til CarlP som setter inn 2-1 målet.  Rett etter dette har Leo et skudd rett utenfor. Vi tar over mere av spillet nå og CarlP setter inn 2-2 etter 27min ved samspill med Andre.  Vi holder 2-2 til 2.omgang, men må begynne uten Eivind og Abu i forsvaret etter skader.  Magne må også stå av etter en stempling.

2.omgang begynner igjen dårlig med et kjapt mål til H&S. 3-2. Vi svarer relativt kjapt ved Andre med en fin kombinasjon med CarlP.  3-3.  Etter dette ramler vi litt sammen og taper i både duellspillet og pasningsspillet.  Vi prøver å tråkle oss igjennom i midten og bruker ikke kantene våre.  4-3 til H&S kommer etter slapp innsats i forsvaret.  Sigurd har en fantastisk redning ved første forsøk men Stover får kranglet ballen i mål.  5-3 til Stovner kommer etter bra Stovner spill, men kunne muligens ha vært blåst av for offside.   Kampen tapes mot et lag som vi godt kunne ha vunnet over med litt mere innsats i duellene og lysten på å vinne fotballkamper.

4 kommentarer:

Einar sa...

Hederlig innsats - ikke så langt unna å lykkes denne gangen..

Gode sjanser for gutta frem til sommeren - ser at de nå har møtt alle de fire beste lagene på tabellene, i tillegg til Sterling på bånn.

Her er det gode muligheter for poeng i alle våre resterende kamper før ferien - viktig med stabilt godt oppmøte fremover nå gutter. Dette klarer vi!!,

Anonym sa...

Dere er sykt feige , bruker 1.lags spillere når dere ligger i andre divisjon, hva fader a. Dette kaller man feigt og dere viser bare at dere ikke er gode nokk med andre lags spillerne deres

Anonym sa...

God jul a, høybråten gutt!

Anonym sa...

godt nytt år tapere