4.5.12

Ny seier i Adidas Cup for KFUM1!

KFUM møtte Kolbotn i andre kamp i grunnspillet fredag ettermiddag; et lag som vi tapte klart for i serien i fjor og som kvalifiserte seg for spill i 1. divisjon i år.

Gutta våre fikk den revansjen de ønsket seg, gjennom en meget bra gjennomført førsteomgang - der Henok scorer sikkert på et godt løp etter 20-30 sekunders spill, på et meget flott gjennomspill fra Kevin. Vi får kampen umiddelbart inn i vårt spor, med rask ballbehandling og hurtig gjennomspill mellom lagdelene.

Kevin setter nydelig inn 2-0 på en flott enkeltmannsprestasjon, som avsluttes med et kanonskudd i nettaket mål fra 15-16 meter. Kolbotn slipper ikke til i det hele tatt i denne omgangen og vi har fullstendig kontroll både på midtbanen og i bakre leddet. Etter godt spill kan Kevin også putte på til 3-0, og Kolbotn er faktisk heldige som går til pause med kun tre baklengs.

Vi slipper oss litt ned i andre omgang, men har likevel full kontroll til halveis ut i denne. Noe ruskete spill bakover og et par unødige frispark gir Kolbotn plutselig sjanser til å kunne komme inn i kampen igjen. De reduserer ikke overraskende med rundt 10 minutter igjen og spille og presser oss plutselig bakover på egen halvdel.

Vi utnytter imidlertid en god overgangsmulighet som oppstår, og på et flott gjennomspill kan Carl Philip iskaldt sette inn 4-1 i lengste hjørne - og sikre oss en fortjent seier og fortsatt tabelltopp i grunnspillet i vår pulje. Gir oss tro på seier i gruppa, med Holmlia igjen borte neste lørdag. Solide førsteomganger i begge de første kampene, men litt jobbing for å holde hele kampen ut...

Gratulerer til alle gutta med flott innsats og en morsom start i årets Adidas Cup.

3 kommentarer:

Anonym sa...

jeg heter HENOK

Einar sa...

Litt rask på tastaturet i kveld min venn; har rettet opp. Flott scoring!

Anonym sa...

takk