10.5.12

Storseier i forsinket seriepremiere for KFUM 1.

Etter tre serierunder hadde vi pga trukne lag og flyttet kamp enda ikke fått spilt en eneste seriekamp denne våren, og vår første kamp ble spilt i kveld borte mot Abildsø.
Hjemmelaget var serieleder før denne kampen, men møtte i KFUM 1 et mye bedre lag. Vi tok kommandoen direkte fra start med vårt innlærte kortpasingsspill, og kom umiddelbart til flere gode sjanser som burde gitt utttelling. Henok blir felt etter 6-7 minutters spill og Ola setter sikkert inn 1-0 på straffe.

Deretter boltrer vi oss gjennom midtbaneleddet og ballen går hurtig melllom spillerne og lagdelene våre. Ola chiper inn til Nico som lobber over keeper og setter inn mål nummer to. Hakim scorer deretter to flotte mål på skudd fra distanse, før Kevin setter flott inn 5-0 fra skrått hold før pause.

I annen omgang så scorer Kevin et nytt flott mål etter gjennomspill, og vi kommer igjen til mange store sjanser. Hakim setter igjen inn et flott mål fra halvdistanse før Kevin også putter på sitt tredje mål for kvelden.

Gutta slipper seg litt nedpå siste 10 minutter, og vi gjør også en del bytter i rekkene på tampen. Dette utnytter Abildsø som reduserer til 8-1 kort før kampslutt. En meget bra seriestart for gutta våre, helt overlegne spillemessig og teknisk i dette møtet og med god uttelling kunne faktisk seieren vært langt større.