12.5.12

Seier mot Holmlia, og puljevinnere i Adidas Cup!

Bortekampen lørdag i ADIDAS CUP mot et forsterket Holmlia denne våren ble en svært spennende affære.

Allerede i starten av kampen kunne vi merke at flyten i pasningsspillet til KFUM gutta denne dagen ikke satt like godt som det har gjort før i år.

Likevel tar vi tidlig ledelsen i kampen etter iherdig forsjekking av Nico og Hanad, hvor sistnevnte måker inn 1-0 etter god jobbing.

Holmlia kommer godt med i spillet og er både sterke og gode i duellene som de vinner mange av over hele banen.

Et par forsterkninger i våres synes godt hos vår motstander, som også henter opp ledelsen gjennom en flott scoring til 1-1, dog etter noe nøling både hos forsvarere og keeper. Holmlia får økt selvtillit og fosser stadig fremover på begge kantene og gjennom midten, heldigvis uten å komme til de helt store 100 % sjansene.

Et uheldig utspark fra Holmlias keeper snappes raskt opp av en våken Kevin, som scorer raskt og sikkert på et presis skudd, før keeper rekker å komme tilbake i posisjon. Like etter setter Daniel inn mål nummer tre bak Holmlias keeper på en retur etter frispark, men målet blir korrekt annullert for offside. Vi kan etterhvert gå til pause med en noe heldig 2-1 ledelse og til en samtale i garderoben med trenerne for å justere litt på spill og posisjoner før annen omgang.

KFUM starter andre omgangen noe bedre med mer finspill gjennom midtbanen, og etter en god kombinasjon blir Kevin frispilt og setter flott inn 3-1 helt nede i høyre hjørne for keeper. Etterpå har vi et par gode sjanser til å øke ledelsen og kan punktere kampen, men er litt ukonsentrerte og brenner disse.

Et uheldig balltap bakerst gir Holmlia en gratis mulighet og de reduserer til 3-2. Etter dette får vi et konstant Holmlia press mot oss ut kampen, dog uten at hjemmelaget klarer og utligne. Vi kommer selv til noen farlige kontringer, men unøyaktighet og udyktighet for dagen hindrer flere scoringer også hos oss.

KFUM kan dermed gå av banen med en noe heldig 3-2 seier på en litt svakere dag for oss; og med seier og tre viktige poeng gjør det oss til puljevinnere i grunnspillet - noe vi selvsagt er stolte over og skal ta med oss videre. Dagens Kåffa spiller, kåret av trenerne på et for dagen litt ujevnt lag - Patrick!