11.6.13

KÅFFA 1 tilbake på sporet - seier mot Haslum!

Etter tre seriekamper på rad med liten poengfangst var tiden inne til å reise kjerringa - mot antatt svakere motstand også i kveld - borte mot Haslum.

Til tross for en del forfall, så styrer vi i dag spillet fra start - og sentrale midtbane er igjen gode med ballen i beina. Vi kommer til gode sjanser men brenner igjen et par store innledningsvis. Nico er bl.a. nære scoring etter 8-10 minutter.

Etter 20 minutter vinner Ola en duell på midtbanen, drar seg fri og sender en stikker gjennom til Kevin - som suverent setter ballen i krysset bak Haslums keeper og ledelse 1-0. Vi har bra kontroll ut omgangen, men lykkes ikke å øke ledelsen, der bl.a. Kevin har en ny stor sjanse med 10 min igjen av første. Mye bra i første omgang på midten gjennom Jakshan og Ola, og Peder regjerer bak.

Vi tar igjen tak direkte fra starten i andre omgang, og presser frem flere gode sjanser og muligheter. Carl Philip kjemper seg gjennom inn i feltet - blir tatt - men fortsetter og lykkes med å spille fri Kevin, som selvsagt setter inn 2-0. Kunne vært blåst for straffe der, men spiller ingen rolle så lenge vi fullfører og scorer - sterkt Carler'n etter 50 spilte minutter.

Morten er tatt inn i dagens tropp etter noen forfall og god innsats på trening og gjør en god jobb på venstre backen, gir selvtillit og lykkes en divisjon opp. Med skade på Erik tidlig og ingen flere spillere med, så blir det full kamp og verdifull trening på høyere nivå.

Gir fra oss initiativet i en 10 minutters periode i midten av andre omgang, og Haslum kommer til flere store sjanser. Vi er ustødige bakover nå, men heldigvis rir vi det av i denne perioden. Preben er bra med et par gode redninger på strek, selv om noen av sjansene nok kunne vært avverget før gjennom litt mer offensivitet innenfor egen 5-meter. Litt og trene på her fremover - plukke innlegg og cornere i målområdet..

Torgeir gjør et par justeringer - flytter Patrick ned som midtstopper med Peder og trekker Jakshan ned som anker på midten. Gir oss umiddelbart bedre balanse og trygghet, og vi tar over spill og sjanser igjen.

Ola jobber utrettelig på midten og får snart betalt. Finter seg forbi et par spillere, spiller med Kevin som finner Carl Philip. En vipp inn derfra til Ola i bevegelse som kontrollerer ball og lobber behersket over keeper i mål til 3-0 og punkterer dermed matchen- en fin scoring og meget god samhandling gutter!

Vi vinner komfortabelt kampen og gutta skal over hele linjen ha ros for god innsats, fra bakerst til først på banen. Trenerne roser Kevin, Jakshan og Peder i de tre ulike leddene i kveld, mens dagens blomsterbukett fra Torgeir går til Ola for særdeles stor arbeidsinnsats, sterk styring av midtbanen gjennom hele kampen, samt flott scoring og fin assist i kveld. Well done gutter - vi er tilbake på sporet!