21.6.13

Seier til KFUM i Obos Cup!!

Vi ble møtt av en regntung bane på KFUM arena fredag kveld for å møte Bærums Verk i 2. Runde i Obos Cup. Vi forventet tøff motstand av et førstedivisjonslag som ligger midt på tabellen i sin gruppe. Derfor hadde vi tatt ut et lag til denne kampen med en stamme med 2.lags spillere, som ble  forsterket med en del førstelagspillere.

Vi møtte et fysisk Bærums Verk med midtstoppere som var både høyere og breiere enn våre spisser og vinger.  Kampen startet med mye god ballbesittelse hos KFUM og Kevin prøvde keeperen tidlig i kampen med et skudd langs bakken.  Med våt ball og glatt bane klarte ikke keeper å stoppe ballen. Ballen snek seg inn mellom bena til keeper og 1-0 til Kåffa.

Bærums Verk kom til en god del sjanser i første omgang, spesielt på dødballer, men en god Martin i mål avverget utligning for Verket.  Vi spiller oss også til en del gode muligheter, men kommer ikke helt til de avsluttende skuddmulighetene. Ola med kapteinsbindet for kvelden styrer laget med positive tilrop og mye bra jobbing gjennom hele kampen.  Han hadde også et flott frispark som han plasserte noen få centimeter for høyt. Kunne vært 2-0 her....

Vi har også idag et solid stopperpar med Peder og Magne. Første omgang ebber ut med 1-0 ledelse til KFUM.  Annen omgang fortsetter som den første og spillet bølger frem og tilbake med sjanser til begge lag.  Vi kunne nok ha prøvd keeperen til Bærums Verk ved noen flere anledninger, men vi er litt avventende til å løsne skudd på mål.  Dette må vi bli bedre på.

25 minutter ut i annen omgang snapper Tobias opp en ball som han spiller fint videre til Eilif - som igjen spiller flott igjennom Kevin som sikkert putter sitt andre mål for kvelden. Etter dette kontrollerte vi kampen inn til en morsom 2-0 seier for Kåffa mot Bærums Verk.

Kvartfinale mot gode Oppsal blir neste utfordring - borte på Trasop kunstgress lørdag 14. september kl 14.00. Gratulerer gutter med flott innsats så langt!


2 kommentarer:

Anonym sa...

Hei einar/kristin jeg lurte på at ifjor var det sånn at 96-kullet fikk lov til å jobbe på tine fotball skole. Er det ikke sånn i år at 97-kullet jobber? -leorant

Anonym sa...

Fotballskolen er det Knut Akselsen og Per Brosstad som holder i.
Kan sende en mail til Knut: knaksels@gmail.com

Kirsten.