12.6.13

Knepent tap for KFUM 2 mot godt plasserte Stabæk.

Kåffa 2 hadde stort forfall i troppen pga muntlig eksamen denne uken, når de tirsdag kveld tok i mot Stabæk som før kampen lå på tredjeplass i serien - slik at oppgaven kunne virke i største laget for våre gutter.

Med kun 11 spillere + Thomas (98) var gutta i litt laber stemning før kampen, og Stabæk så i tillegg ut som noen ganske store og sterke gutter.Vi blir også presset mye bakover fra start, men Thomas viste ro og sikkerhet i mål hvilket forplantet seg forover - samtidig som back fireren igjen satt som støpt.

Det betød i praksis at Stabæk ikke ble sluppet til så mange sjanser til tross for trykket, og nærmest var en corner som ble headet over mål på en farlig dødball. Siste del av førsteomgang jevnet seg ut også spillemessig og vi går til pause med 0-0.

Ingen av lagene var fornøyde med ett poeng og begge lag presset på og kom til gode sjanser. KFUM hadde i denne delen av kampen overtaket og man øynet sjansen til seier. André setter en god sjanse i stolpen etter gjennomløp og får en god sjanse på frispark. Gutta kjemper nå som løver og vil vinne dette, og den usikre stemningen før kampen er som blåst bort når vi også vinner de fleste duellene.

På sidelinja har vi en god følelse for at seieren skal komme, og det føltes derfor ekstra surt når Stabæk header inn 1-0 på et tvilsomt dømt frispark med kun fem minutter igjen å spille. En knepent 1-0 tap i kveld gjenspeiler hverken sjansestatistikk eller ball possition, men ballen er  som sagt rund. Vi blir stadig bedre nå og har tatt gode steg gjennom 2013 sesongen så langt - keep up the good work lads!

Sist uke hadde vi marginene med oss mot Skeid og kunne vinne 3-0, i dag rullet ballen ikke vår vei. Men med utgangspunktet vårt i dag var dette likevel en flott prestasjon som vi skal ta med oss videre. Vi gleder oss alle til kommende kamper, og retter samtidig en stor takk til Thomas (98) for hjelp og solid keeperinnsats bakerst!!