18.6.13

Sterk 3-2 seier borte mot gode Heming tirsdag kveld!!!

KFUM 97 har fått mye juling og hard medfart av Heming sitt førstelag de siste årene i seriespill og cuper - ofte med store tapssifre.

Serieåpningen i år på KFUM Arena mot Heming i våres der vi tapte 3-1 etter en jevnspilt kamp, ga oss et berettighet håp om å kunne hente med oss poeng hjem i kveld...

Vi blir imidlertid møtt med Hemings sedvanlige tøffe press på ballførere samt hurtige bevegelser fra start, og vår midbane sliter igjen med å holde følge med våre motstandere i duellspillet. En tøff start. Samtidig gir vi ikke opp og henger brukbart med - selv om Heming har svært mye av banespillet en periode.

Det jevner seg ut i perioder, men vi sliter med markeringene ved enkelte anledninger. Heming skaffer seg en korrekt straffe når Abu kommer på etterskudd i takling - men er heldige når skuddet smeller i tverrliggeren.

Gir oss enerig og vi er frempå med et par forsøk. Khang driver gjennom og spiller inn til Nico, som desverre er litt sent ute. Kampen bølger litt frem og tilbake, men det står 0-0 halvveis når Heming ikke klarer å komme til de helt store sjansene til tross for mye balldominans.

Flere gode prestasjoner på banen i denne periden, og bl.a. gjør Jonas en meget solid innsats på sin backplass mot gode angripere - foran en godt dirigerende Thomas (98) som sprer ro rundt seg gjennom trygg opptreden aller bakerst.

Etter 46 minutter spiller Patrick nydelig ut på vingen til Kevin som er på godt løp. Han runder sin oppasser og setter flot inn 1-0 fra skrått hold - glitrende prestasjon gutter. Åtte minutter senere finner Hanad åpning for Kevin som legger inn til en umarkert Nico, som desverre bommer på åpent mål. Men nå er vi på hugget og har tatt over sjanser og spill i perioder.

I det 59.minutt trer Jakshan nydelig gjennom til Kevin som iskaldt setter inn 2-0 og vi er høyt oppe, etter å ha snudd kampbildet fullstendig i en periode. Litt kaldt vann i årene når Peder like etter glir og mister ballen til Hemings spiss som kan redusere til 2-1 i det 61. minutt - den kom fort.

Vi fortsetter og holde trykket oppe, og gode løp hos flere skaper problemer og åpninger i Hemings forsvar. Jakshan etter 63 minutter inn til Nico, som igjen finner Kevin med en smart pasning på blindsiden av forsvareren. Kevin runder elegant av keeper og setter inn sitt hattrick for kvelden og 3-1 ledelse.

Hanad nære på en mulighet etter 70 minutter, før midtbanen med kun to minutter av kampen taper en duell og Heming kan gli gjennom og sette 3-2. De får et par cornere på slutten, men vi rir det av og tar dermed en fin seier etter alle sjanser og et meget godt løft i andre omgang.

Ros til Jonas for stort spill i forsvar, solid keeper spill hos Thomas (98), og et flott innhopp av Magne i andre omgang på venstrebacken. Jakshan god begge veier i dag, ikke bare offensivt men også gjennom et godt arbeid hjemover.

Dagens store blomsterbukett går likevel til Kevin som er makeløs og setter tre fantastiske scoringer, samtidig som han er en konstant trussel når han setter fart forover inn i motstanderens forsvar. Takker for strålende innsats og tre gode poeng med hjem til Ekeberg - et Kevin hattrick sørget for det!

Dette var første kamp i seriens andre halvdel, og med seier mot det antatt beste laget i kveld har vi satt standarden for høstens kamper gutter - som fortsetter etter sommerferrien!