4.6.13

KFUM2 i SIGET! Ny seier over Skeid2 i kveld

3 - 0!!!

Med mange forfall og skade også på keeper var det med litt spent forventning vi møtte Skeid2 borte på Nordre Åsen kunstgress.  Henrik stilte velvillig opp som keeper også ikveld og endte opp med å holde nullen med mange gode redninger.  Henrik er definitivt Man of the Match ikveld.

Med vår gamle Kåffa spiller Henok på motstander laget tente nok dette gutta ekstra i kveld.  Spillet bølget noe frem og tilbake de første 25 minuttene hvor begge lag ikke kom til de helt store sjanser.

I det 30 minutt fikk Kåffa frispark igjen på ca 30meter.  Og hvem tar det? Jo, Sebastian legger ballen til rette og klinker ballen i en fin bue over keeper langt oppe i venstre kryss! 1-0.  Fantastisk frispark igjen!  Dette holder seg ut første omgang.

Vi har kun to innbyttere i kveld og det blir mye spilletid på alle.  5 minutter ut i annen omgang ruller vi opp et fint angrep.  Leo mottar ballen i midtbaneleddet vender opp og lurer av en spiller og legger ut ballen til Tobias på kant som vender av en spiller og setter ballen vakkert i motsatt kryss med et godt skudd. 2-0.

Skeid prøver å komme tilbake og får et par gode skudd på mål som Henrik redder mesterlig.  Vår bakre firer i kveld med midtstoppere Herman og Sebastian og Joakim og Stian som bekker, holdt igjen solid bakover resten av kampen.  20 minutter ut i annen omgang snapper Eilif opp et håpløst tilbakespill fra Skeid og scorer sikkert ved å lure av keeper.  3-0!   Etter dette var dagens lagleder duo ved Kjetil og Jørn sikre på seier.  Vi kontrollerte resten av kampen og tok en velfortjent seier på bortebane.  All honnør til alle gutta som møtte til kamp idag og flott innsats gjennom hele kampen.!!

2 kommentarer:

Einar sa...

Kuult Seb - fått taket på detta nå!

Anonym sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av en bloggadministrator.