16.8.13

Holdt ikke helt hjem mot Gjelleråsen i jevn kamp - ute av Adidas Cup!

Adidas Cup 1/16 finale blir igjen en svært jevnspilt kamp mot Gjelleråsen, og spillet bølger frem og tilbake i første omgang.

Kåffa gutta er godt med fra start denne gang og fører også i perioder av første omgang - med godt spill langs bakken gjennom vårt midtbaneledd. Mye bra og ta med seg videre her, men vår motstander er samtidig farlig på kontringer med hurtige spillere på kant.

Står 0-0 halvveis,og det hele skal avgjøres de siste 40 minuttene.

Vi gjør et par bytter i pausen og putter Etonam ut på ene kanten, samtidig som Hanad flyttes frem i spissrolle fra sin back posisjon. Trekker Khang ned som midtstopper og flytter hurtige Peder ut på høyre back. Jakshan kommer inn som indreløper for Khang.

Starter flott i andre omgang og spiller oss til flere gode sjanser, og etter 12 minutter lykkes vi å sette inn 1-0 når Hanad presser keeper til retur og Robin putte ballen i mål. Vi er gode nå og fra sidelinjen tror vi på mer.

Men når vinden blåser kraftigere opp etter 15-20 minutter med sterkt motvind, blir vi presset bakover og kommer på hæla i flere situasjoner. En corner blir halvklart gjennom retur fra Preben og dermed står det 1-1, og vi har gitt fra oss det gode initiativet. Vi mister tryggheten i spillet og i medvinden presser Gjelleråsen stadig på. Etter litt klabb og babb i forsvaret kan Gjelleråsen dessverre sette inn 2-1 med kun 12-13 min igjen å spille når vi står for mye og ser på bakerst.

Vi jager i motvind  for å få utligning, og er svært nære ved et par anledninger, spesielt når Khang setter en retur i liggende spiller innenfor fem meteren og Hanad like etter skyter i nettveggen fra tre meters hold - det vil seg ikke. Første plassert i nettaket og en pasning 45 ut i feltet til ledige spillere på sistnevnte sjanse, skiller oss kanskje fra avansement..

Gjelleråsen vinner dermed noe unødig 2-1 i en kamp der vi har bra kontroll lenge, men ikke står distansen helt i motvinden de siste 15-20 minuttene; faller mye da og det blir avgjørende for kampen. En spennende forestilling i regnværet som siler ned i 2 x 40 min på Ekebergsletta. Snipp, snapp..

Blomster i dag fra Torgeir går til Hanad, som en av flere som legger ned godt arbeid og lykkes med mye han forsøker seg på. Bukett også til de foreldre som tilbringer fredagskvelden i øsende regnvær i snaue to timer på Ekeberg...blir satt stor pris på!!!

Klubbmøte i KFUM hallen for alle som ønsker å vite mer om klubbens sportslig satsing de neste årene søndag kl 12.30. Vi skal opp i juniorklassen neste år, og spennende for oss å få førstehånds informasjon der om tanker videre i klubbens regi. Møt opp!

Pga A-lagets toppoppgjør søndag på KFUM Arena blir det ingen trening søndag for oss, seriekamp mandag for KFUM 1 og seriekamp tirsdag for KFUM 2.