27.8.13

Tap 6-4 i fartsfylt oppgjør borte mot Øvrevoll Hosle!

Manglende oppmøte fra dommer ga 20 min forsinkelse, og Øvrevoll Hosle hentet inn egne krefter - dyktig sådan og som har dømt oss i flere oppgjør tidligere - bl.a. NM kamper.

Øvrevoll Hosle har fått 3-4 forsterkninger i sommer og har startet høstsesongen godt med seier i serien og nå klare for 1/8 finale i Adidas Cup - en klart forbedret utgave...

Robin meldt forfall for kvelden og vår første kamp uten Jakshan med som joker på midten.

Vi er uheldige i oppvarmingen når Daniel måker en ball i hodet på Patrick som tar telling og er skikkelig svimmel - og kort inn i kampen må vårt solide anker kaste inn håndklet. Vi omrokkerer raskt og Sebastian kommer inn som indreløpet, mens Khang flyttes ned i rollen til Patrick.

Det blir et tett oppgjør fra start, og vi er ikke skarpe nok bakover når vi slipper Øvrevoll Hosle lett til i en kontring og 1-0 ledelse. Spillet jevner seg ut og det bølger frem og tilbake i stort tempo. En stygg feilpasning på vår egen halvdel gir imidlertid ny kontring etter 21 minutter, og vertene går unødig opp i 2-0 ledelse.

Vi gir ikke opp og får i en periode bedre ro med ball og eget spill slik vi liker det. En opprulling med gjennomspill fra Sebastian til Kevin ender i skudd, og en retur skrått ut. Ola er på løp og rekker den - dermed fortjent redusering til 2-1 og vi er med igjen. Vi legger ned mye arbeid på midten og skaper en del forover nå med flere gode tilløp, samtidig som motstanderen hele tiden er gode på sine overganger - kampen står og vipper.

Går til pause på 2-1 og er innstilt på å ta dette hjem i andre omgang, begynt å få mer tak på spillet. Blir imidlertid ikke vår dag , med for mye slurv bakover. Etter et farlig frispark for oss i deres 16 meter, kan Øvrevoll Hosle kontre inn 3-1 og økt ledelse i det 53. min når vi ikke er raskt tilbake på kanten - kjennes da noe unødig.

Hjemmelaget gode i sitt pasningspill og bruker hele banens bredde når de kommer i angrep.Vi har likevel våre muligheter, Ola gjennom til Kevin som setter skuddet nede i hjørnet. Dessverre får keeper fingrene på den og ut til corner. Etter 59 min smeller det imidlertid, når Ola får en retur ut på 22 meter som han på halvspretten klemmer nede i keepers venstre hjørne - en flott scoring. Redusering til 2-3 og nå har vi trua, med fremdeles god tid igjen å spille.

Dessverre skal det ikke gå slik, vi roter det til på corner mot oss og kaos bakover i en to minutters periode, og hjemmelaget øker til 4-2 og 5-2 ut av ingenting i det 64.og 65. min. Straffe i mot etter 70 min som heldigvis settes like utenfor, men vi har havnet for langt bak i mål protokollen nå.

Full fart begge veier siste 10-12 minuttene, og vi kan redusere til 5-3 på flott skudd fra Kevin. Følges igjen opp av håpløst balltap bakerst og dermed 6-3 rett etter. Vi rekker en siste scoring i det 80. min når Ola spiller fint frem Nico på en lang stikker i midten, som tar godt vare på den og scorer sikkert 6-4 som blir slutt resultatet.

Fire flott mål og mye bra forover i perioder, men dessverre en kamp der vi ikke er gode bakover og slipper til alt for mange sjanser og mål mot oss - både personlige feil, unøyaktigheter og passivitet i avgjørende situasjoner gir dessverre et fortjent tap totalt.

Øvrevoll Hosle har imidlertid løftet seg fint og fått noen nye spillere på plass i sommer - kommer nok til å ta mye poeng i høst...puster oss i nakken nå!

Vi får løfte forsvarsspillet i neste runde - og komme tilbake på det gode sporet vi hadde rett før og etter ferien, hvilket er fullt mulig. Litt uheldige med skaden på Patrick i ankerrollen og også forfallet fra Robin i midten bakerst blir merkbart i kveld. Første kamp også uten Jakshan med på midtbanen.