14.8.13

Laguttak mot Gjelleråsen - ADIDAS CUP fredag!

Hjemmekamp i ADIDAS CUP fredag, en spennende kamp siden vi senest i Norway Cup tapte knepent for disse gutta i innledende gruppespill. Viktig at vi er på ballen og skjerpet fra start på fredag - var der det glapp litt for oss forrige gang. Fokus og klare når kampen starter, vinne duellene.

En god start fredag kan være avgjørende for avansement i 1/16 finalen.Trenerteamet med Torgeir i spissen har etter trening i kveld tatt ut spillere til kampen.

KFUM Arena 
Fredag 16. august kl 18.45
KFUM - Gjelleråsen (G16)


Laguttak
Preben, Daniel, Robin, Peder, Abu, Kim André, Magne, Patrick, Ola, Khang, Jakshan, Carl P, Nico, Kevin, Hanad, Etonam - 16 stk.

Fremmøte fredag
Vi møtes i KFUM hallen presis en time før kampen - kl 17.45. - for en gjennomgang som vanlig på møterommet før vi varmer opp til kampen ute på Arena.

Forfall
Meldes til Torgeir 91 14 45 08 umiddelbart dersom noe oppstår på kort tid - viktig for oss at vi kan stille med full tropp og skjerpet mannskap på fredag. Og på samme måte kan løfte opp noen om vi får skader, forfall etc.

Hjemme publikum Kåffa 97
Moro for alle rundt laget at foreldre tar turen til KFUM Arena fredag kveld og heier på gutta våre i 1/16 finalen i Adidas Cup. Med litt helll og dyktighet er det fullt mulig for oss og ta et steg videre denne kvelden.

Alltid ekstra motivasjon med besøk på kampene - for både spillere og frivillige engasjerte både i trenerapparatet og i organiseringen rundt gutta og laget i hverdagen.

NB. TRENINGEN KL 16.00 FREDAG UTGÅR - REF BESKJED PÅ TRENING I KVELD.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Kan ikke komme... Forsatt i Hellas...
Mvh kim

Einar sa...

Notert Kim - sol deg videre. Antar du er hjemme til første seriekamp mot Høvik på mandag..!?