19.8.13

Så løsnet det - slo Høvik 10-1 på KFUM Arena!

Endelig skulle vi få skikkelig uttelling etter å ha styrt kampen slik vi ønsker, på vårt favorittunderlag hjemme på KFUM Arena. En varm fin kveld med mange foreldre på sidelinja som fikk se et spillende Kåffa lag dominere fullstendig mot svakere plasserte Høvik.

Høvik opptrer som sist - fysisk og hardtspillende med lange baller opp mot spissene. Vi tar som avtalt før kampen tak i matchen og spillet med én gang, og lar våre motstandere dermed bli løpende mye mellom. En del stygge etterslengere som i våres, og blir viktig at dommeren setter ned foten her.

Etter 6 min kan Carl Philip sette sikkert inn 1-0 etter en åpnende pasning gjennom fra Hanad ut til Kevin på kant, som igjen legger flott inn til Carler'n på løp foran mål.

Khang er uheldig med et løst tilbakespill mot Martin etter 11 min og Høvik kan utligne til 1-1. Det stopper med denne ene scoringen for kvelden, og Khang skal komme fryktelig tilbake utover i kampen. Hanad kan etter flott pasning fra Carl Philip sette inn 2-1 i det 18. minutt. Kevin spiller like etter Hanad helt fri på streken, men misser treffet og ball i tverrliggeren.

Så øker vi trykket - Ola slår inn en flott corner som Khang setter hodet til på bakerste og opp i 3-1 etter 22 min. Tre minutter senere trer Jakshan nydelig gjennom til Kevin som setter den ferdigscorede og 4-1.Magne går på et langt og flott raid langs sidelinjen helt fra sin backplass, slår inn til Kevin som dermed setter sitt andre og 5-1 ledelse - som også står seg til pause til tross for flere gode sjanser.

Vi starter friskt i andre omgang også og etter kun 2 min er Kevin igjen fint frempå et gjennomspill fra Ola og øker til 6-1. Robin drar på seg et gult kort og straffe i mot, men Høvik setter skuddet i stolperota og det blir siste sjanse den veien.

Kevin spilles flott gjennom av Nico som har et veldig bra innhopp i andre omgang, og kan behersket sette inn 7-1 etter 9 minutter. Like etter spiller Nico vegg med Kevin og setter selv flott inn 8-1 og Høvik er helt gått opp i liminga.

I det 18. min slås ballen skrått ut på 20 meter, og vi får kveldens røkare når Khang får stjernetreff og ballen fyker i lengste kryss, ned på streken og inn - årets scoring på KFUM Arena!

Dermed står det 9-1 og vi går for den siste, som kommer gjennom Nico etter fint spill med Hanad - og setter inn 10-1 og punktum for kvelden.

Takk for underholdningen gutter og en særdeles fortjent storseier. Vi fortsatte og spille fotball til tross for etterslenger og tøffe taklinger innledningsvis, og får skikkelig godt betalt i kveld. Kunne faktisk vært enda flere forover i dag... og det gir oss en etterlengtet bedre målforskjell i forhold til de andre øverst på tabellen.

Nico roses for sitt flotte innhopp i andre omgang, men svært mange skal ha blomster for innsatsen i dag. Fosvaret har bra kontroll og hele midtbanen er veldig spillende.
Kevin blir firemåls scorer og trygger ledelsen på poengtabellen...

Som vanlig leverer Jakshan noen utsøkte gjennomspill og målgivende, i sin foreløpig siste kamp for KFUM. Du vil bli savnet hos oss og er selvsagt velkommen tilbake ved en senere anledning - full respekt for valg pga skjerpet skolegang og kronglete reisevei i hverdagen. Takk for bidraget siste året hos oss..