27.8.13

KFUM 2 mot Asker 2

Tap mot AskerVi på sidelinja regnet med seier i dag med den stigende formkurven laget har hatt utover sesongen. I forrige kamp valset vi over Øvrevoll Hosle det første kvarteret og det var det ville se.

Selv om vi trykket på fra start fikk vi ikke til samme massive presset som sist. Etter et løp med litt knuff og dytt innenfor 16 meteren la Eilif inn og Morten fulgte opp, og etter enda mer knuffing rullet ballen inn i Askers mål, bra fightet av Morten. 1-0 til kåffa etter 10 min og flere store sjanser fulgte, men ingen mål.

Kampen jevnet seg ut i løpet av omgangen, mye store sjanser til begge lag. En rask og stor spiss fra Asker ble godt temmet av Hermann og Josef, men en gang kom han seg 1 meter foran våre forsvarere som presset ham fra begge sider. Martin ruser ut og provoserer Askerspilleren til et tidlig skudd -  som stryker utenfor. Noen minutter senere sitter likevel ballen i Kåffas nettmaske. Fortsatt store sjanser til begge lag og  - bang - så satt skuddet fra Asker, hardt og utagbart. 2-1 til pause.

Pausen var velkommen, gutta løp mye og kjempet bra alle sammen. Det var flere gode enkeltprestasjoner fra våre spillere, men det manglet likevel noe. Asker tok derfor mere over etterhvert og utnyttet sine raske angripere. Martin serverte to kanonredninger, to harde skudd mot stolperoten ble bokset ut. Utrolig nok fikk Asker inn en retur fra nærmest død vinkel på en av disse, solid prestasjon av Asker og 3-1. 

Vi hadde, flere store sjanser, særlig en 120% sjanse med skudd i stolpe og en knallhard retur som (Marius?) smalt av gårde fra 10 meter, men Askerkeeper vred kroppen sin i en refleks og reddet den. Meget godt angrep fra Kåffa.

Nå sprakk det dessverre litt opp i midforsvaret vårt, det var noe som ikke stemte helt - vi mistet noe av grepet vi har pleid å ha, men Martin var heldigvis trygg, også utenfor egen 16 meter, rolig og uten feil fintet han vekk angripende spillere.

Selv om Asker til sist fikk inn nådestøtet med 4-1 utmerket Martin seg som kveldens "man of the match" med flere klasseredninger og solid spill UTENFOR egen 16 meter. Oppsummert - mye bra individuell innsats av våre kåffa gutter, men "noe" manglet  likevel i kveld.

Kjetil

1 kommentar:

Anonym sa...

jeg kunne ikke komme pågrunn av klassetur med klassen. - Abu