2.8.13

Trening fra mandag 5. august!

NORWAY CUP OPPSUMMERING
Eventyret er over for denne gang, og vi er brukbart fornøyd med innsatsen. Begge lag videre fra gruppespill til A-sluttspill.

KFUM 2 leverer vel i overkant av hva vi kan forvente i turneringen. Mange gode prestasjoner, flotte mål og stor felles innsats har gledet oss på sidelinjen.

Vi husker både scoringer og gode gjennomspill, samt suverent forsvarsspill i kamper hvor vi holder tett bakover. Foreldre som tok turen på kamp minnes sikkert Sebastians suser fra 35-40 meter i solnedgangen på Bjølsen feltet - den satt!

KFUM 1 gikk også greit til A-sluttspill, og hang med til det buttet i 1/32 finalen, der vi ryker litt uheldig 1-0 mot et svaktspillende Nord Hordaland i regnværet på en humpete og smal Rustadbane. Blir et svært fysisk oppgjør hvor vi må lære oss og ta fighten for å ta hjem slike oppgjør. Hadde ønsket og burde nok klart og hengt med videre til torsdagens kamper, men bergenserne var tøffere i hodet enn oss denne gang.

Mye flott ellers av hele gjengen, og høydepunktet i år kommer på Abildsø kunstgress tirsdag kveld, der vi kan dyrke vår ballbesittende fotball, og hvor ballen virkelig går kjapt mellom gutta. Rødstua News Stjernelag finner plass til både Ola og Daniel  fra alle tirsdagens Kåffa kamper; 9-0 seieren og spillet vårt denne kvelden ble lagt merke til av flere i klubben vår.

TRENINGER OG KAMPER I HØST
Mye flotte oppgjør foran oss både i seriespill og cuper neste to-tre måneder. Vi er på vei oppover tabellen i begge divisjoner med gode kamper rett før ferien - så både KFUM 1 og KFUM 2 har mye å se frem til nå. I tillegg er vi videre i både OBOS Cup og Adidas Cup, og skal møte gode Oppsal og Gjelleråsen i disse kampene.

Ekeberg Kunstgress skal i august graves opp og fornyes gjennom drenering, undervarme og nytt kunstgress - så våre seriekamper som er satt opp hjemme der vil nok bli flyttet til KFUM Arena og Ekeberg gress. Informasjon om dette får vi fra Oslo Fotballkrets innen to uker.

Oppkjøring og trening starter mandag 5. august, og det er viktig at vi har dere alle med oss nå i oppkjøringen til høstsesongen - slik at alle er i form og kan yte sitt beste fremover.

Mandager kl 20.15.-21.45 KFUM Arena
Fredager kl 16.00-17.30 KFUM Arena
Søndager kl 14.00-15.30 KFUM Arena

Ingen kommentarer: