24.7.13

Morsomt men tøft mot kvikke Kongolesere i treningskamp!

Treningskampen mot Mazembe G16 fra Kongo onsdag kveld ble akkurat så tøff men hyggelig som vi hadde håpet når vi avtalte denne på kort varsel i går. En velspilt kamp i høyt tempo og stor innsats - der vi fikk kjørt oss godt i 1,5 time.

Vi møtte et meget velspillende lag med stor bevegelighet, hurtighet og god teknikk - innlært på fotball akademiet i hjemlandet. Skal bli morsomt å se hvor langt disse gutta kan gå i Norway Cup dersom de klarer å holde koken oppe gjennom turneringen. Merk dere navnet og ta turen og se på gutta videre i deres kamper.

Vi spilte tre omganger i kveld á 25 min og fikk følgende resultater; 2-0, 1-0 og 1-0. Dvs til sammen tap med 4-0 over tre omganger mot disse gutta.

En særdeles frisk gjennomkjøring og treningsøkt for mange, og gutta skal ha ros for ståpå vilje og innsats mot en presumtivt mye bedre motstander. Samtidig viste vel kampen innledningsvis at en del var noe rustne, og at motstanderens tempo på kula og bevelgelsene ble vel høyt for oss - og vel langt utover hva vi har møtt noen gang før...

Treningskamper fredag:

Nå hviler vi beina en dag før vi får en fredag med treningskamper mot 98 gjengen, hvor kampene er planlagt avviklet mellom kl 14-17. Møt presis - er du i tvil så kontakt Torgeir/Jørn.

Laguttakene til Norway Cup for KFUM 1 og KFUM 2 tas ut fredag, slik at alle får vite dette fredag kveld på hjemmesiden vår. Kamptidene er allerede lagt inn nedenfor i egen artikkel.

Ingen kommentarer: