31.7.13

KFUM 97-1 litt uheldige - og ute mot Nord Hordaland!

På en trang Rustad 2 bane har vi ikke dagen onsdag kveld. 

Regnet som setter inn i oppstart av kampen skal symbolere en litt uheldig utgang av Norway Cup i 2013...

Dette blir en kamp som ikke kler oss, med hardt cup spill på ujevn trang bane - der evnen til å krige blir viktigere enn det store pasningspillet.

Vi er i tillegg svært uheldige som slipper inn en tidlig forvarsblemme bakover, som preger oss litt for mye i første omgang. Blir også for mye med på spillet og premissene til Bergenserne frem til pausen, og glemmer litt og holde oss til vårt eget spill og komfort sone gjennom pasninger og flytting av bein.

Samtidig har vi nok sjanser i begge omganger til å kunne avgjøre dette, selv om også motstanderen kommer til flere gode sjanser. Dermed ryker vi ut med 0-1 litt unødig, men også greit i en kamp vi ikke helt får dreisen på i regnværet og underlaget på Rustad.

Dermed blir det trening fra uka av og oppkjøring til høstens spennende seriekamper, samt Adidas Cup og OBOS kamp i august og september.

Takk til spillere og foreldre for innsats og oppmøte, vi har hatt ei bra uke bak oss med fotball - og fikk begge lag inn i A-sluttspillet, samt et trinn videre da for KFUM 1.


Ingen kommentarer: