11.2.13

Påmelding til Gøteborgcup.

Vi skal på Gøteborgcup 9.-12.mai. Det blir vår reisecup i sommerhalvåret og blir en flott tur både sportslig og sosialt!  Vi har meldt på to lag og kan ha med oss maks tretti spillere. Førstemann til mølla med påmelding til joern.karlsvik@akersolutions.com.

Vi har sjekket opp at denne langhelgen ikke er midt i tentamen/eksamensperiode. Torsdag er helligdag og fredag er det fri fra skolen så man trenger ikke å søke om ekstra fri.

Overnatting på hotell (2-4 mannsrom) og vi  kommer til å reise med buss slik vi pleier. Turen sponses med noe overskudd fra lagkassa slik at vi får en litt rimeligere pris pr spiller.

Frist for påmelding: fredag 15.02.13

Pris  kr. 1.900 pr spiller. Frist for betaling: 15.04.13.


Vi trenger noen voksne reiseledere. Hvis du har anledning til å være med så meld fra til Jørn på joern.karlsvik@akersolutions.com.
Her er link til informasjon om cup’en:  Gøteborgcup

8 kommentarer:

Einar sa...

Gleder oss til å kunne gjennomføre en slik tur. Spennende sportslig og sosialt også viktig, og nok vår siste reisecup mens vi er enda er en ren 97 årgang samlet. Neste sesong er vi over i junior klassen sammen med flere årganger innen klubben. Meld dere på!

Anonym sa...

blir det buss eller tod til gøteborg?

Jørn sa...

Det er lagt opp til Buss til Gøteborg

Jørn sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.
Anonym sa...

Da blir en lang og koselig tur håper vi

Einar sa...

Vi planlegger for å ha den samme bussen med oss på hele turen, dvs i tillegg til reise opp og ned så ønsker vi å ha den med oss der nede også - til kamper og annet vi måtte ønske!!!

Anonym sa...

Håper det blir en fin og fornuftig buss

Einar sa...

Bussen vil selvsagt være av samme gode kvalitet som vi benyttet til Lillehammer,så dette blir meget bra.

Viktig at dere er raske med å melde dere på nå denne uken, dvs før man evt reiser på vinterferie til helgen - for de som skal det..