10.2.13

Tap for G15/16 mot gode bergensere!

Det sammensatte KFUM G15/16 laget vårt møtte et sterkt Brann lag lørdag ettermiddag i vennskapskamp på KFUM Arena. Det er første gang som vi mikser spillere i de to årgangene hos oss i kamp, mens gutta fra vest er blitt drillet sammen siste 7-8 måneder.
Brann dominerte også kraftig i første omgang. Vi kommer til et par brukbare sjanser innledningsvis, men blir senere overkjørt nokså kraftig gjennom omgangen og Brann leder fortjent 2-0 halvveis. Blir løpende mye mellom i denne perioden og gutta fra vest er tett oppe i alle duellene og forstyrrer spillet vårt.

Vi får et litt unødig mål mot oss på corner i andre omgang, men deretter tetter vi godt rommene og etablerer eget spill på en helt annen måte - slik vi kjenner Kåffa fotballen. Ballen går hurtigere langs bakken og bevegelsene er langt bedre. Vi skaper mange gode angrep med fine gjennomspill på bevegelige spisser nå. Er helt på høyde resten av omgangen, og kommer til de klart største sjansene. Desverre vil ikke ballen i mål; Daniel brenner en 100% sjanse alene med keeper og et godt skudd fra Roald blokkeres i feltet. Flere gode sjanser nå og Ola skrur et frispark i stolpen utenfor keepers rekkevidde med 10 minutter igjen, men det ebber desverre ut i en 3-0 seier for Brann.

Vi tar med oss en meget god annen omgang og fin læring i gruppen med nye spillere satt sammen i kamp for første gang. Samtidig manglet vi 5-6 spillere tilsammen fra årgangene i en optimal tropp, så dette ser spennende ut for senere samarbeid..

KFUM 97 - uavgjort fredag borte mot Heming.
En noe redusert førstetropp spilte 0-0 borte mot Heming fredag kveld, et lag som vi fra før av har stygge tap mot ved flere anledninger. Kampen inneholdt store sjanser til begge lag og kunne like godt endt opp med 4-4. En bra innsats av gutta våre denne kvelden, som også lover godt for videre arbeid i våres..