3.2.13

Tap mot Holmlia i treningskamp søndag.

KFUM 1 spilte årets første skikkelige treningskamp hjemme på KFUM Arena søndag kveld mot Holmlia - vår første motstander i NM kval lørdag hjemme om to uker.

I kveld var Holmlia et lite nummer for store, og mangler spesielt i den defensive delen av spillet vårt ble utslagsgivende for resultatet. Holmlia tok ledelsen etter et godt veggspill, som går litt for fort for våre bak i denne situasjonen. En god enkeltmannsprestasjon, men som vi nok likevel kunne avverget ved å falle av litt før - gir for mye rom her og kommer på etterskudd.

Vi spiller så jevnt i midten av første periode og det offensive hos oss sitter stadig bedre. På en god corner slått fra Ola, stiger Robin til værs og header vakkert inn 1-1. En ny dimensjon i spillet vårt fremover, med en sterk hodespiller i troppen i 2013 - ikke bortskjemte med det. Utover i kampen nok også vår sterkeste spiller, som vinner mange dueller og god i tospann med Peder i annen omgang.

Keeper litt uheldig bakover drøye halvveis ut i omgangen, og Holmlia får en lettkjøpt 2-1 ledelse før vi tar pause - eneste trekk i en ellers meget sterk forestilling av Martin bakerst.

Vi får rettet opp litt i den defensive strukturen i starten etter pause, og midtbaneleddet er flinkere hjemover i denne perioden. Samtidig løfter vi oss spillemessig også forover og er en god stund det klart beste laget på banen - og vi øyner muligheten for å hente hjem dette.

Imidlertid faller vi så av igjen i slutten av omgangen, og gir på ny fra oss initiativet med manglende løp hjemover. Blir løpt i senk ved flere anledninger, og Holmlia kan på slutten fortjent øke til 3-1 som også blir sluttresultatet. Vi får prøvd ut flere spillere og rullert litt på posisjoner, samt at nye spillere i troppen skal drilles inn i vårt spillemønster og stil. Blir spennende fremover, og vi har litt og jobbe med på treningsfeltet frem til neste korsvei mot Holmlia i NM kval - hjemme lørdag 16. februar.

I mellomtiden venter Heming i bortekamp til fredag, og en miks kamp med 98 mot Brann hjemme på lørdag. Godt å kunne ha en stor tropp slik at vi kan rullere litt fremover...