25.2.13

Uavgjort borte mot Nesodden i kveld!

Vi gjør vår beste bortekamp mot Nesodden til dags dato, men lykkes likevel ikke å ta med alle tre poengene hjem i kveld. I banespill og ballbesittelse har vi tatt kvantesprang det siste året, og vi er også i kveld trygge med ball i beina og kjører ordentlig over Nesodden helt fra starten av i kveldens kamp.


På en dag da det leveres glitrende arbeid over hele linjen, så deler trenerapparatet samtidig ut blomster for det gode forsvarsarbeidet hos vingbackene våre - der Daniel og Peder i tillegg til å ha full kontroll bak, også er flott med når vi går i angrep. Blomster også til Ola i dag, som styrer midtbanen svært bra gjennom god teknikk og flott oppbygging i pasningsspillet gjennom spesielt første omgangen.

Desverre er vi litt uskarpe i de avgjørende fasene foran motstanderens mål og får ikke satt de sjansene som byr seg etter bra spill frem til siste avslutning. Samtidig skal det legges til at vi også får feil avblåsning to ganger i annen omgang for offside på gode stikkere fra Jakhsan inn i bakrommet. Vi er overbevist om at Carl Philip nok ville scoret på minst en av disse to sjansene alene med keeper.

MEN - med fire poeng på de to første kamper er vi absolutt med i kampen om videre avansement fra pulje 2 i NM kvalifiseringen. Vi har igjen gode Asker borte torsdag denne uken, før vi møter Øvrevoll/Hosle hjemme lørdag 9. mars og til slutt skal til Oppegård i vår siste og kanskje avgjørende kamp lørdag 16. mars.

Håper lever med andre ord videre pr dags dato..

Ingen kommentarer: