28.7.13

God NC start for KFUM 1.

Vi møter i første kampen en miks av 97/98 spillere fra Eid2, og får som antatt en ganske enkel start på Norway Cup - og kan hente hjem tre poeng og en solid seier i første kamp.

Gutta tar tidlig ledelsen, men slipper så inn et unødig mål bakover ikke så lenge etter. Etter det styrer vi kampen gjennom begge omganger, til tross for et vanskelig underlag å spille god fotball på. Ekeberg 9 var svært ujevn og tørr - og nok ingen god opplevelse for ballspillende gutter fra Kåffa...

Får mer dreisen på det likevel utover når vi har vendt oss litt til underlaget, og på midten skal Jakshan fremheves for en god førsteomgang- samt en frekk straffescoring. Ellers legger vi godt merke til gutta på topp denne matchen, der både Nico og Kevin gjør god kamp og også blir to-mål scorere. Nico har i tillegg to assist denne søndag formiddagen - well done.

Robin dom vanlig dterk på hodrt, og nikker nydelig inn 5-1 på corner - bra slått og nydelig timing av "luftens baron". Etonam setter flott inn vårt siste mål for dagen på et fint gjennomspill fra Nico.

Tar hjem en sikker 6-1 seier. Neste kamp kl 11 i morgen på Bjølsen 3 - øverste bane!!!!
Møtes direkte på banen 60 min før.

Ingen kommentarer: