31.7.13

Tap for KFUM2 i 64dels Finalen

KFUM 2 møtte Løten i 64 dels finalen på Bjølsen kl 1000 Onsdag morgen.  Etter ekstraomganger og straffespark konkurranse på kampen før, fikk vi en noe forsinket start kl 1030.  Mulig at det var dette som gjorde at gutta var en smule tafatte i første omgang.  Vi tapte alle dueller og var ikke i nærheten av det vi kan!  Etter 5minutter taper vi ballen på midtbanen og Løten spiller seg gjennom vårt forsvar og scorer 1-0.  Etter 13 min. får Løten frispark rett utenfor vår 16(Bildet) skyter lavt i keeper hjørnet og Preben gir dagens eneste retur og Løten er raskt frempå og scorer til 2-0.  Preben gjør forøvrig også idag en god figur gjennom kampen selv om han stilte med mageproblemer før kampstart.  2. omgang starter med et helt annet Kåffa på banen.  Vi er mye mere på hugget og får tidlig to kjempesjanser som vi gjerne kunne scoret på.  Vi er mye mere med i annen omgang, men klarer desverre ikke å omsette sjanser i mål.  Løten scorer igjen etter 20min. ut i annen omgang og kampen er avgjort.  Vi går allikevel ut av Norway Cup med hevet hode og kan være godt fornøyde med innsatsen gjennom cupen for 2. laget.  Det er moro og fortjent at vi går til A-sluttspill.  Vi får nå heie videre på 1.laget og håpe at de når lengst mulig i NC.   Vi får nå lade batterier og gjøre oss klare til en morsom høstsesong med seriespill.