29.7.13

Ny seier til KFUM2 i NC!

Med mange tilreisende tilskuere - foreldre og treningskamerater møtte KFUM2 til kamp på Bjølsen for å spille mot Hurdal i kamp2 i gruppespillet.  Gutta våre tok kanskje litt lett på kampen de første minuttene etter at de hadde fått med seg at Hurdal hadde tapt 12 - 0 for Black Pearls.  Vi startet litt rustent og det foregikk mye på vår banehalvdel de første 10 minuttene. Vi tok etterhvert over mere av kampen og Preben ble igjen ikke satt på de helt store prøvene.  Trygg bakre firer igjen.  etter 11minutter stoppet Jonas et forsøk fra Hurdal og spilte fint igjennom Trym som flikket videre til Joakim.  Fin sjanse til Kåffa.  Vi hadde nå mye av spillet og etter 20  minutter slo Trym en fin pasning til Eilif som la til med høyrebeinet på direkten - 1-0 til Kåffa med et flott hardt skudd av Eilif.  Hurdal var et lag med mange små dytt og etterslenger og etter 18minutter fikk de sitt første gule kort.  De fortsatte med stive armer i rygg og etterslenger som ga Kåffa mange frispark muligheter.  Etter 24 minutter fikk Sebastian muligheten fra ca 40m.  2-0 til Kåffa etter et flott frispark igjen fra Sebastian.  2. omgang startet der første sluttet med god kontroll av Kåffa.  Etter 8 minutter kjemper Erik inn en scoring til 3-0 etter iherdig innsats gjennom hele kampen.  Han fikk forøvrig mye juling av fysiske Hurdal spillere gjennom hele kampen i sin rolle som anker.  Etter 12 minutter kunne det fort stått 4-0 etter et flott hodestøt av Morten på innlegget fra Tobias.  Hurdal hadde ikke mange sjanser i kampen, men hadde et skudd som strøk rett utenfor i det 17minuttet.  Preben var godt nede etter ballen og hadde sikkert tatt den om den hadde gått innenfor stengene.  Hele Kåffa laget kjempet bra igjen gjennom hele kampen og vant igjen en fortjent seier.