30.7.13

Tap for KFUM2 mot Black Pearls

I siste kamp i gruppespillet skulle vi møte et lag fra fotballakademi på Haiti.  Black Pearls hadde et utgangspunkt med 20-0 i målforskjell før de møtte oss, så vi var klar over at det ble sterk motstand.  Kampen begynte imidlertidig bra for Kåffa og vi holdt nullen helt til 15min ut i første omgang med godt keeperspill fra Preben som skal ha æren for at det ikke ble enda flere bakover til slutt.  Preben hadde mange gode redninger gjennom kampen og får bestemansspremien i denne kampen til tross for mange mål.  Siste 10minutter av første omgang og de første 6minutter av andre klarte vi å slippe inn 8 mål bakover.  Et hurtig og ballspillende lag fra Haiti ble for serke for oss denne morgenen på Ekeberg.  Vi er allikevel videre til A-sluttspill og møter Løten til 64-dels finale i morgen kl 1000 på Bjølsen feltet(Bane 2).  Kjempebra innsats av laget så langt i Cupen!