30.7.13

KFUM 1 klare for A-sluttspill etter 9-0 seier i siste!

Vi møter i siste gruppespill kamp et antatt svakt lag i Eikelandsfjorden, og det skulle vise seg å holde stikk. I regnværet på Abildsø kunstgress blir det glatt, men samtidig et underlag hvor det er enkelt og trille ball langs bakken - noe vi jo bruker mye tid på hjemme på KFUM Arena på treninger hver eneste uke. 

Kevin setter vårt første mål på skudd allerede etter 2 min, og rett etter setter Khang inn 2-0 på hodet etter corner fra Patrick. Nico kriger til seg en ball og setter 3-0 på egenhånd, og det burde vært langt flere mål i første omgang. Mye fine stikkere gjennom vår midtbane som styrer hele spillet - Martin har vel aldri hatt så lite å gjøre. Noen bytter i pausen og vi trykker på videre fra start i andre.

Jakshan og Ola spiller klikk klakk på midten og vi eier nok ballen 75-80% av tida i denne perioden. En stikker fra Ola setter Carl Philip fint inn til 4-0, før Kevin på gjennomspill fra samme mann setter 5-0. Jakshan drar av en mann og spiller Ola fri, som skyter hardt i hjørnet fra 17-18 meter til 6-0. 

Kevin får sitt tredje for dagen når Jakshan trer nydelig gjennom til ham (7-0), før Etonam kan avslutte det hele med både 8-0 på gjennomløp og fin avslutnig samt 9-0 på en flott volley etter innlegg fra Carl'ern på høyre flanke.

 Spasertur i dag - blir tøffere inn i A-sluttspillet, men vi gleder oss... Oppmøte i KFUM hallen kl 08.00 PRESIS - og kamp på Ekeberg 17 kl 09.00 mot Gjelleråsen 2 - som til slutt vant sin gruppe. 

God natts søvn og tidlig frokost - så skal dette være overkommelig gutter. Men det er opp til oss - sees i Kåffa hallen i morgen tidlig.

Ingen kommentarer: