29.7.13

Knepent 1-0 tap for Gjelleråsen for KFUM 1

Vi møter et agressivt Gjelleråsen som står på 100% fra start. Enkelte av våre mangler søvn og flere står litt med lua i hånda første 5-10 minuttene. Dermed gir vi motstanderen vår en unødig god start i vår andre kamp i Norway Cup. På en av flere farlige dødballer foran målet vårt lykkes Gjelleråsen og setter inn en fortjent 1-0 ledelse.

Vi strammer opp og kommer etterhvert mye bedre inn i taklinger og press, og utover i førsteomgangen jevner det seg veldig ut hvorpå vi kommer til flere brukbare sjanser - og en rekke farlige cornere som vi desverre ikke lykkes å score på. Er helt på høyde og det beste laget i andre omgang, hvor midtbanen nå jobber godt i duellspillet og vinner mange 50% dueller - er dermed det klart førende laget i perioder.

Klarer imidlertid ikke å utligne og vi taper dermed denne kampen noe unødig 1-0. Viktig å være med og skjerpet helt fra start av i slike kamper. Samtidig møter vi god motstand og må skjerpe oss 100% til vi treffes igjen i 1/16 finalen i Adidsas Cup om tre uker hjemme på KFUM Arena. Det ligger an til å bli et meget tett og jevnt oppgjør om avansement på hjemmebane den dagen...

Vi lader batterier og møter uthvilte på Abildsø 1 presis 12.15 i morgen, enige om at Eielandsfjorden da skal få kjørt seg skikkelig - slik at vi kvaler greit videre til A-sluttspill. Krever 100% innsats fra start av og våkne spillere, så fikser vi dette sammen.