31.7.13

Greit videre fra første A-sluttspill kamp!

Vi møtte i dag tidlig Gjelleråsen 2 og tar tak i kampen fra start av. Setter de tidlig under press og får også raskt 1-0 på flott scoring etter bare 2,5 minutt. En flott ball fra Patrick ut til Carler'n som finner Nico foran mål - bra gutter.

Holder koken oppe i 5-10 minutter til, men så senker vi oss dessverre ned på nivået til vår motstander, og byr dermed de litt inn i kampen igjen. Det blir aldri farlig, men det tar en stund før vi igjen setter standarden.

Etter 18 minutter finner Khang luka til Kevin som setter fint inn 2-0 nede i hjørnet. Står seg til pause, men vi er ikke helt i støtet gjennom omgangen. Bedre i andre, når vi tar godt over og ballen ruller bedre slik vi ønkser. Jakshan har et godt innhopp og sammen med godtarbeidende Patrick bakerst har vi bra kontroll nå. Tar litt tid for den avgjørende scoringen kommer som punkterer kampen - men etter fint klikk, klakk spill kan Kevin øker til 3-0 etter 16 min av andre omgang.

Setter så inn en god spurt og i det 22. minutt trer Jakshan nydelig gjennom Etonam som lager vårt fjerde mål, før Jakshan selv scorer 5-0 på fin pasning fra Nico i den 24. minutt. Står litt og sover i siste minutt, og Gjelleråsen kan pynte på til 5-1.

Vi er dermed videre og skal møte Hordaland Nord kl 17.30 på Rustad 2, høres i utgangspunkt ut som et sammensatt lag - så dette forventes å bli langt tøffere. Vil ha med oss flere foreldre i kveld på Rustad feltet - trenger støtten fra dere nå.