16.9.13

Flott Kåffa fotball - men unødig tap mot Snarøya i kveld!

Vi hadde håpet og hente alle tre poengene mot Snarøya i kveld, men det var gjestene som kom best i gang i regnet på KFUM Arena. Vi står som Torgeir sier litt med lua i hånda fra start, helt motsatt av hva vi satte hovedfokus på ved vår interne gjennomgang før kampstart.

Snarøya får styre litt for mye de første 15-20 minuttene av kampen, og selv om vi etter hvert kommer mer med i spillet tar de ledelsen 1-0 gjennom en flott prestasjon etter 27 minutter.

Mangler litt av rytmen i spillet vårt gjennom midtbaneleddet og får ikke satt opp de helt gode sjansene. Vi spiller oss imidlertid opp i siste halvdel av første omgang og er nå mer enn på høyde med våre gjester - med sjanser til å utligne både på greie gjennomspill, frispark og cornere.

Går til pause med 0-1 og bretter opp ermene for en bedre andreomgang.

Tar veldig tak i spillet fra starten i andre, og nå er midtbanen og angrepet virkelig på hugget. Etonam gjør en meget solid andreomgang på sin høyrekant med mye gode avdriblinger og innlegg. Dessverre lykkes vi ikke å sette ballen i mål på alle innlegg og gjennomspill derfra.

På venstresiden herjer Ola og Kevin med forsvaret til Snarøya, og vi spiller oss nydelig gjennom utallige ganger uten å få ballen i mål. Samhandlingen til gutta i denne omgangen er blant det beste vi har fått til - men den siste avslutningen står ikke helt i stil. Et godt forsvar og en bra keeper holder Snarøya i teten.

Så går det som ofte gjør i fotball når det ene lager dominerer fullstendig og trykker på - Snarøya kan kontre når Robin blir alene med deres raske angriper på en langball gjennom midten og går dermed opp til 2-0.

Fremdeles 20-25 minutter å spille, og gutta gir ikke opp. Vi spiller kanskje årets beste fotball i denne perioden, dog uten å lykkes med å få ballen i mål. Hurtig spill langs bakken, nydelige trekanter og overlappinger - men det stopper 7-8 meter fra mål. Noen skudd stryker like utenfor, keeper redder andre, eller deres gode midtstoppere klarerer helt bakerst foran keeper - likevel utrolig at vi ikke setter ballen i mål de siste 20 minuttene.

Blir dermed et surt 2-0 tap, men vi tar likevel med oss storspillet den siste omgangen. Moro å se på hvor bra vi er med ball når rytmen og hurtigheten sitter i gode avdriblinger, flott pasningspill og fine bevegelser.

En fin kamp med to lag som begge ønsker å spille fotball. Snarøya er best de første 20 minuttene, mens vi tar mer og mer over utover i kampen - med full dominans i andre omgang.

Ros til hele gjengen for ikke å gi opp når mål protokollen går mot spillets gang, og Torgeir deler ut blomster til mange. En flott førsteomgang av Daniel på backplass, og Etonam markerer seg godt å kanten spesielt i siste omgang. Ola og Kevin finner ofte hverandre, og den hurtige samhandlingen deres i andre omgang i dag var av svært høy klasse. Synd vi ikke klarer å få satt alle de sjansene som rulles opp der...

Glapp nok topp 3-4 plassen med tap i dag, men vi skal vise i de to siste kampene at spillet i dag  ikke var noen tilfeldighet - og hente hjem solide seire både borte mot Bærum og hjemme mot Haslum i siste serierunde.