11.9.13

Knepent tap for KFUM2

I vårsesongen gikk vi av banen med 3-0 mot dette laget. Vi var derfor forberedt på en vanskelig kamp. Vårt lag har hevet seg utover sesongen, så vi hadde likevel et berettiget håp, og det ble da også en hyggelig første omgang. Det meste foregår på motstanderens banehalvdel, vi holder ballen nede og får til mange gode kombinasjoner. Fabian legger flere giftige små stikkere og vi er gjennom et par ganger. Mye bra teknisk rundt motstanderens 16 meter og vi belønnes til sist med en straffe som Leo setter sikkert til siden for keeper som fintes til feil side. 1-0 til Kåffa. Heming kommer mer inn spillet nå, og et par raske og aggressive angripere får vist seg. Det ender med et hardt skudd som Preben rekker, men returen dyttes inn. 1-1 til pause. Andre omgang fortsetter også jevnt, Leo briljerer på midtbanen til frustrasjon for Heming spillere og coach som frustrert roper “kan dere ikke bare ta den ballen, da!” En corner fra Heming ender i en vakker skåring helt oppe i lengste kryss. Stillingen er 2-1 og villdyret våkner i Kåffa. Vi ruller over Heming, gang på gang Det er bare ett lag på banen. Corner-statistikken 7-3 til Kåffa er illustrerende. Likevel, uten å skåre vinner vi ikke kamper. I forrige kamp mot Heggedal demonstrerte vi evnen til å sloss i dueller mot store spillere. Dette trøkket må vi få inn i motstanderens 16 meter. Der holder det ikke med 100% fight, vi må gi 110% i slike dueller, altså litt tøffere holdning- vi MÅ skåre mål! Oppsummert – god kamp av Kåffa, men vi manglet det lille ekstra på toppen i dag. -Kjetil