2.9.13

Kåffa 1 med solid seier over Korsvoll!

Litt ukontrollert inngang på kveldens kamp. Vi får hele seks forfall i kveld når både Martin, Daniel, Khang, Hanad, Robin og Kim Andre ikke dukker opp i kveld.

Enkelte har meldt fra i god tid, mens andres fravær havner rett i fanget på oss like før kamp - ikke bra gutter. Husk at Torgeir som en fast regel alltid skal ha beskjed om slikt i god tid direkte på sin mobil. Dette vet dere!!!

Når Oslo Kommune i tillegg ikke har merket bane og satt opp mål på oppgitte Ekeberg 9, må vi sammen improvisere og flytte kampen over på en ledig gressbane tvers over veien.

Der viser alle oppmøtte spillere for kvelden imidlertid god innsats fra start, og denne kampen skal vi dominere helt fra start og til slutt. Kveldes mann Kevin tar vare på en flott pasning fra Patrick og setter sikkert inn 1-0 etter 9 min. Like etter spiller Eto strøkent gjennom og Kevin er nære nummer to, men keeper får klarert i siste sekund.

I det 17. min slår Ola en fin stikker gjennom til Kevin som putter på til 2-0. Kun syv minutter senere tar Leo flott ned en ball, drar seg fri og slår presist gjennom til Kevin som dermed får sitt tredje mål i første omgang, et ekte hat-trick.

Vi ruller opp flere gode angrep med gode fremspill både fra Patrick, Leo og Ola ut på kantene. Vi lykkes ikke å sette flere, og vi går dermed til pause med svært fortjent 3-0 ledelse.

På alerten fra start i andre omgang og fin flyt. Carler'n er kommet ut på kanten fra sin back-plass i første omgang og trives klart bedre her. Etter tre minutter slås en god pasning opp fra Pål, som han tar godt vare på langs siden. Kommer seg løs mot dørlinjen og slår 45 grader ut - der Ola er på fint løp og setter et kremmerhus til 4-0 fra 14-15 meter. Et svært godt angrep gutter med honnør for særdeles god samhandling og oversikt.

Nico vinner ball etter litt mølje i feltet og setter inn 5-0 i det 13 minutt. Deretter har vi mange flotte angrep og kommer til en rekke gode sjanser. Nico blåser en like utenfor og Sebastian like over fra kort hold - kunne vært langt flere mål dette kvarteret.

Mot slutten detter vi litt av, har gjort noen bytter og får en unødig baklengs etter balltap bakerst.

Men gutter; 5-1 og en solid og overbevisende seier mot et lag vi spilte 3-2 mot i våres. Alle innkalte ekstraressurser gjorde jobben sin bra, og bekrefter igjen at vi begynner å få en større bredde i troppen vår - som vi alle har sett det siste året. Dagens seier kunne fort vært enda større med litt bedre uttelling i forhold til spill og sjanser, og vi pynter samtidig på målforskjellen vår. Scorer mye mer siste halvdel av sesongen enn den første og det er bra.

Skal ha to tøffe kamper borte mot Oppsal til uka - først seriekamp tirsdag om en uke og så OBOS Cup kamp helgen etter.Vært moro å kunne tatt en skalp der gutter - og resten av seriekampene skal vi uansett kunne ta full pott i med samme innsats som i dag. Stor kontroll på midtbane og i eget spill i dag.

Dagens mann er Kevin med tre mål og ekte hat-trick. Jobber utrettelig på topp og er et skikkelig uromoment for forsvaret hos vår motstander.