8.9.13

HUSK: Foreldremøte torsdag 12. september!

Informasjon om KFUM Fotballs juniorgruppe.
KFUM ledelsen er representert på møtet og vil informere om opplegg og muligheter i juniorgruppen for de neste årene. 

Som dere vet er vi på oppløpssiden av siste sesong i egen klasse (G16), før vi neste år skal over i KFUMs junior avdeling (17-19 år) - som jo blir en omstilling for oss alle.

Mange spørsmål og ulike utfordringer for både gutta og foreldre fremover, avhengig av personlige ønskemål og målsetting med fotballen de neste sesongene i klubben vår.

På samme måte som hos oss i dag, er det sentralt for junioravdelingen som består av tre årsklasser, at den samlet har et stort og godt apparat gjennom sesongene for gjennomføring av treninger, kamper, cuper og reiser m.m. Bygges på KFUMs faste modell med en hovedtrener/hovedlagleder med et støtteapparat til å bekle de mange ulike rollene vi har hos oss idag (hjelpetrenere, lagledere pr lag, web-ansvarlig, økonomi ansvarlig, dugnadsansvarlig etc).

Ser frem til en god og spennende gjennomgang med klubben og et fint møte rundt dette.

Spania reisen i høstferien (30.09.-05.10.)
Samtidig full gjennomgang av Spania turen vår som går av stabelen i høstferien og ikke er langt unna nå. Vi tar den i siste delen av møtet, slik at de som ikke har spillere som skal på tur kan dra hjem før det.

Viktig at alle foreldre som har ungdommer med til Spania møter opp torsdag - og dermed mottar viktig informasjon i forhold til reise og opphold, med tider og regler som gjelder på reisen!

Ingen kommentarer: