23.9.13

Solid kamp og seier til KFUM2 over Ready

Siste kamp før avreise Barcelona for gutta våre endte med en solid borteseier 3-1 til KFUM2 over Ready på Voksen Kunstgress.

Høsten nærmer seg og det er godt for oss på sidelinjen å ha spillet på banen å glede oss over.
Første omgangen var litt stillingskrig, men med mye spill på Ready sin banehalvdel. Gutta var godt oppi motstanderne og Lot ikke Ready få mye rom. Vi hadde en del gode sjanser i første omgang, men klarte ikke å få ballen i mål.

Annen omgang startet også friskt og Jonas fanget opp et kort utspill fra keeper og skjøt ballen i stolpen. Morten fulgte godt opp og satte sikkert ballen i mål fra 5 meter.  Etter dette hadde vi en veldig god periode hvor vi styrer det meste. Fabian får etterhvert sjansen fra ca 30 meter og legger til med høyrefoten og skuddet får god stuss foran keeper og ballen stryker inn i høyre hjørne.

Vi får en god del frispark muligheter i denne kampen og etter ca 20 minutter får Tobias sjansen fra ca. 25 meter og ballen tar en fin bue over muren og rett i mål i høyre hjørne. Etter dette er laglederbenken idag med Kjetil, Per og Jørn rimelig sikker på seier.

Vi klarer dog å slippe Ready litt inn i kampen og de får et litt heldig mål til redusering 3-1. Imidlertid kontrollerer vi resten av kampen og kan gå av banen med en velfortjent borteseier i kveld.
BRA innsats gutter!!!! Og vi beveger oss oppover på tabellen!