11.9.13

Tap 3-0 for KFUM1 mot Oppsal

Oppsal leder tabellen i gruppa vår og startet presset fra start. Etter 10 min hadde de allerede hatt 3 cornere.
Etter 18 minutter var det et stygt angrep på keeper Martin som burde resultert i rødt kort, men dommer valgte dropp av ball.
Etter ytterligere to cornere til Oppsal satt ballen i mål etter 25 minutter. Deretter tok det kun 3 minutter til Oppsal hadde økt til 2-0.
Vi hadde et par sjanser, men vi må  si at Oppsal spilte best i første omgang.

Vi startet andre omgang med formaning fra Torgeir om å ville vinne ball. Men Oppsal i siget økte til 3-0 etter seks minutter ut i omgangen. Så ble det en jevnere kamp, vi demmet mer opp i forsvaret og skapte noen sjanser.
Men Oppsal var et godt lag og vant 3-0 fullt fortjent.

Torgeir fremhever følgende:
Martin sto en god kamp før han måtte gi seg en stund ut i andre omgang etter trykken fra første omgang.  Eto kom friskt innpå i andre omgang  med gode defensive løp.

Kirsten (vikar for Einar) i samarbeid med Torgeir.