17.9.13

Seier til KFUM2 over MS I kveld

Med mange forfall i kveld var det bare 12 spillere som bidro på en kjølig høstkveld på Manglerud.
KFUM kom best igang i kveld med gode kombinasjoner og en solid jobb bakover på banen.

I det 20 minuttet kom Eilif på et godt løp og fin avslutning. Abdi fulgte godt opp mot keeper og satte returen i mål og 1-0 til Kåffa. Resten av omgangen ble litt stillingskrig. MS fikk sitt utligningsmål til 1-1 etter noen misforståelser i vårt forsvar.

Mye fokus fra ledergjengen nå at vi ikke nok en gang skulle gå av banen med tap etter å ha ledet 1-0.   30 minutter ut i annen omgang fikk vi frispark rett utenfor MS 16 meter. Leo la til med høyrefoten og ballen gikk rett i nettaket og Kåffa leder nå 2-1.

Mye god coaching fra Erik nå og vi klarte å ta med en etterlengtet seier hjem ti Kåffa. Bra innsats gutter!! Ser frem til resten av sesongen og videre klatring på tabellen.