4.9.13

Knepent tap for KFUM2 mot serieleder Heggedal

2-1 Heggedal –KFUM2:

Med 3-0 tap mot serieleder Heggedal i vårsesongen visste vi at det ble en tøff kamp. Og det ble det. Heggedal spiller fysisk – mye tøffe dueller, og det var ble ikke helt Mathias sin dag som måtte ut etter en solid lårhøne i en tett duell (etter bjelleklang i oppvarmingen). 

Vi svarte altså Heggedal med samme mynt og ga ikke en millimeter i duellene. Det ga uttelling etter 10 min, i en uoversiktlig situasjon innenfor Heggedals 5 meter lirket Fabian ballen inn. 1-0 til oss. KFUM holdt trykket hele første omgang, til tross for at Heggedal hadde noen farlige kontringer med sitt gammeldagse Drillospill. En liten uoppmerksomhet etter en farlig cormer var det som skulle til, så var 1-1 til pause.

Annen omgang starter jevnt, begge lag vil noe, temperaturen stiger – også på sidelinja der vi har det moro med at Erik småterger Heggedals coach –han går rett på limpinnen og får tilsnakk av dommer. Begge lag trykker og KFUM gjør en kjempeinnsats i midtbane og forsvarsleddet. Jonas-TR var uvurderlig, på hodet, i dueller – ingen tvil om at han var dagens man of the match, kjempet som en løve og tok seg helt ut.

Så skjer det uoppmerksomhet i eget forsvar og vips var Heggedal alene med Martin og ballen dunkes inn ved venstre stolperot. Veldig synd. Temperaturen stiger enda et par hakk både på banen og på sidelinja. KFUM trykker hardt på nå og dominerer de siste 15 minuttene, farlig frispark fra Sebastian gir en uoversiktlig situasjon innenfor Heggedals 5 meter der vi så ballen inne, men nei, den trillet ut.

Alt i alt var det god innsats, mye bra dueller.  Vi fikk ikke til vårt produktive pasningsspill i dag slik vi kan, og får bare lære av det.

Kjetil.

Ingen kommentarer: