9.10.13

Festaften på Ekeberg 6-0 til KFUM2!

Vi visste at resultatet av denne kampen handlet om å havne i den øverste eller nederste halvdelen av tabellen. Forrige gang vi møtte Skeid presterte vi nesten over evne med 3-0. Vårt håp om seier var ganske tynt da vi var 5 mann 40 minutter før kampstart , 7 mann 20 minutter før kampstart, og 9 mann da fløyta blåste i gang klokka 17.00 etter heftige ringerunder.

På Skeidsiden så vi 16 kampklare spillere... 10 minutter ut i kampen var det 11 mann og litt senere ble det 12! Med 10 mann på banen fikk vi imidlertid den åpningen vi trengte. Eilif ble spilt gjennom og lobbet den inn fra 12 meter. Selvtillitten kom.

En stund etter oppstod det en trang situasjon i feltet der vi holdt presset hardt, og det endte med at Eilif ga en ”assist” til den ulykksalige Skeidspilleren som sikkert headet inn i eget kryss. 2-0 til pause. Vi hadde kampen nå og presset videre i 2. omgang, Fabian var nesten gjennom på 16 meter, men ble hindret av en hands. Han tok selv straffen og plasserte ballen sikkert i venstre hjørnet. Helt enveiskjøring ble det dog ikke. Skeid var alene med keeper, og et hardt skudd fra skrått 15 meter ble parert med et tigersprang av Henrik. En proffkeeper verdig.

Henrik viste flere ganger høy klasse som ga ro i feltet bak. Vi hadde mye bra: Joakim på overløp Daniel Alves, Jonas på soloraid nesten gjennom hele banen som Maradona mot England, André dro av 3 ½ spillere og var nesten var gjennom som Neymar, Tobias med langskudd i krysstolpen som Özil, Juan på løp som Ronaldo, ja alle spillerne burde vært nevnt spesielt i denne kampen - for det var mange bra prestasjoner denne ettermiddagen.

Som back i 1. omgang passet Josef en ”klypende” angriper, og man klyper ikke Josef ustraffet. Bare synd at det var en fotballkamp, for da var det Josef som fikk det gule kortet da begeret var fullt. Josef lovet imidlertid å score hvis han fikk være spiss. Det fikk han være de siste 20 minuttene av kampen. Etter en lang høy ball mot midten, kom Josef i duell, sloss seg forbi et par spillere og puttet pent. 4-0. Josef var nå på hugget.

Et par minutter senere skjøt han et hardt innlegg fra venstre som keeperen klarerte. Det hjalp lite da Eilif satt returen, hat-trick og 5-0. Leo - som også hadde lyst til å melde seg på scoringslisten - fyrte deretter av et godt skudd fra 20 meter, men en flyvende Skeidkeeper klarte imponerende nok å klarere. Det hjalp imidlertid lite mot nok et mål da Josef var i scoringshumør. Han satt returen sikkert. 6-0.

Denne gang er det ikke ”man”, men ”men of the match”: Sebastian, Jonas B, Henrik, Eilif, Josef, Fabian, Joakim, André, Leo, Juan, , Vetle, Tobias! Gratulerer med årets seier gutter