3.10.13

Flotte dager for alle på Lloret de Mar!

Herlig hotell med flotte fasiliteter og strålende uteområde med gode baseng for spretne unghingster - også for de mer tilårskomne.. Dette har pr torsdag morgen vært en stor suksess, med et herlig reisefølge av sammensveisede spillere og trenere - virkelig noe å bygge videre på utover høst/vinter inn i 2014.

Strand besøk, turer i byen, CL med Arsenal på storskjerm og lek i poolen preget dagene utover våre faste treningsøkter morgen og ettermiddag.

Kåffa2 spilte treningskam i går kveld mot et bra Blanis lag i samme aldersgruppe og fikk kjørt seg litt. Holdt god 1.div standard, og gutta hang med lenge før det raknet litt på slutten

Kåffa1 møter lokalt G17/18 lag i kveld, nok en tøff match det også  men vi gleder oss. Kåffa J98/99 er meldt som mulige tilskuere til kveldens dyst mot lokale helter..

Barcelona tur tatt på sparket i morgen, med besøk og omvisning på Camp Nou - samt sightseeing tour rundt i byen. Godt mottatt hos gutta...

Strålende vær frem til i dag, greit med Barca runde i morgen hvis overskyet. Takk til alle bidragsytere så langt - håper siste delen av reisen blir like bra.

Hilsen fra Spania farerne!

PS
- bilder lagt inn løpende på FB siden vår. I løpet av kvelden også enkelte bilder på plass her på hjemmesiden vår...

Ingen kommentarer: