5.10.13

Hjem fra Hotel Olympic...med gode minner i kofferten!

En fantastisk uke over for trenere og ledere på høstferie med KFUM G16 til Lloret de Mar og Hotel Olympic.

Daglige fotball økter, to treningskamper, sol, bading i poolen og på stranda samt andre deilige fritidssysler for gutta på tampen av sesongen - med kun to seriekamper igjen denne høsten.

Takker alle deltakere for en veldig flott tur, og håper det vil spore til videre deltakelse og innsats opp i junioravdelingen neste år - på det nivå en selv har lyst til å sikte seg inn på.

Ble lagt ekstra merke til at dere er så sammensveiset som gruppe, dvs ingen spesielle klikker men går veldig godt om hverandre og er god som gruppe ovenfor både hverandre og utenforstående vi møter - settes ekstra pris på av alle, fortsett med det opp i junior gutter...god egenskap for årgangen vår å føre videre.

Dere er også heldige gutter som har så mange ledere med dere både i hverdagen på treningsfeltet og i organiseringen også på en slik tur - som jo er helt nødvendig for å komme i mål med denne type reise og arrangement. Folk som tar fri fra jobb og bruker egen ferie, penger og ressurser til dette - slik at slike ting kan komme på plass.

EN EXTRA og meget stor takk fra oss alle går til Reiseleder Arne Breievne - som har vært helt outstanding og holdt i det hele på en svært imponerende måte fra avreise, under oppholdet og helt i mål sist ut på Gardermoen.

Uten din leder rolle hadde ikke dette blitt det samme for noen av oss - så takk igjen Arne!!!!

Ingen kommentarer: